Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπαγωγή στο πρόγραμμα ισόγειας μονοκατοικίας εντός οικισμού του 1958


Recommended Posts

Καλημέρες συνάδελφοι,

3 βασικούς ενδοιασμούς αντιμετωπίζουμε σχετικά με την ένταξη του παραπάνω κτίσματος στο εξοικονομώ:

1)αν είναι έγκυρη η άδεια η οποία είναι "προιστορική" δεν αναγράφει τετραγωνικά και λοιπά στοιχεία και είναι αυτές που εκδίδονταν από την χωροφυλακή του χωριού,μετά την αποτύπωσή μας τα τετραγωνικά βέβαια συμπίπτουν με αυτά του Ε9, σε έναν πιθανό έλεγχο θα έχουμε πρόβλημα?

2) το κλασσικό θέμα με τις αυθαιρεσίες δηλαδή υπάρχουν μικροκτίσματα τύπου στέγαστρα,κοτέτσια και αποθηκάκια εντός του οικοπέδου άσχετα με τις περαμβάσεις του εξοικονομώ, αν ζητηθεί νομιμότητα και γ αυτά που εννοείται είναι παράνομα

3) έχουμε ένα Μ.Θ.Χ.(λεβητοστάσιο και αποθηκάκι περίπου 20 τ.μ.) κολλητά στο κύριο κτίσμα,αυτά τα τετραγωνικά πρέπει να μπουν στο Ε9 ως χώροι βοηθητικής χρήσης?

Link to comment
Share on other sites

  1. Πρέπει να έχεις ένα έγγραφα που να αποτυπώνει τα τετραγωνικά των κυρίων χώρων σου. Εάν η άδεια σου είναι ασαφής δες Παράρτημα Ι σελ 8 τι άλλο μπορείς να προσκομίσεις. Αυτά τα τετραγωνικά, καθώς κι εκείνα του Ε9 και του ΠΕΑ πρέπει να είναι μέσα στα γνωστά ανεκτά όρια.

Τακτοποίησε τα όλα να είσαι καλυμμένος.

Κανονικά πρέπει να μπουν στο Ε9(ύστερα από τακτοποίηση). Δεν παίζουν όμως ρόλο στον έλεγχο της διαφοράς τετραγωνικών μεταξύ ΠΕΑ-Ο.Α.-Ε9

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.