Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να επισκευάσω τη ράμπα που οδηγεί στο υπόγειο γκαράζ της οικίας μου. Ο λόγος είναι ότι ο Δήμος έφτιαξε τον πεζόδρομο μπροστά από το σπίτι μου (τον έστρωσε με μπετό) ο οποίος μάλιστα έχει και μεγάλη κλίση (ανηφορικός) με αποτέλεσμα να ανέβει ο πεζόδρομος και όταν εξέρχομαι με το ΙΧ ΒΡΙΣΚΕΙ στο σασμάν είτε κατευθύνομαι προς την ανηφόρα και ακόμη χειρότερα προς την κατηφόρα. Επιπλέον επειδή η ράμπα είναι χαμηλότερη του πεζόδρομου τα όμβρια αλλά και τα νερά από το πλύσιμο των αυλών των γειτόνων μπαίνουν μέσα στο υπόγειο γκαράζ μου

Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: 1. Χρειάζεται άδεια οικοδομής για αυτή την επισκευή;

2 Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί να ''σπάσουμε'' γεγονός που θα δημιουργήσει μπάζα;

3. έχετε κάποια κατασκευαστική συμβουλή να μου δώσετε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο;

Να σημειωθεί ότι όταν έχτιζα το σπίτι είχα καλέσει τους μηχανικούς του Δήμου οι οποίοι μου είπαν ότι χτίζω στο νόμιμο ύψος. Δυστυχώς όλοι οι γείτονες έχουν ανεβάσει (παρανόμως ή ξέροντας την ελληνική πραγματικότητα) τις οικοδομές και το δικό μου σπίτι είναι ΄΄χωμένο'' (Αβλεψία του μηχανικού; Δική μου απειρία; Πλεοναξία του εκσκαφέα και το εργολάβου;) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.