kostas933 Δημοσιεύτηκε November 14, 2018 at 12:10 μμ Δημοσιεύτηκε November 14, 2018 at 12:10 μμ Καλησπέρα, Είμαι νέος πτυχιούχος Μηχανολόγος μηχανικός Εργάζομαι σε μια εταιρία η οποία αναλαμβάνει την μελέτη-συντήρηση-κατασκευή Φ/Β σταθμών. Έχω βγάλει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το αρμόδιο γραφείο επαγγέλματος της Περιφέρειας και έχω γραφτεί στο ΕΤΕΕΜ. Η απορία μου είναι η εξής: Μπορώ σαν υπάλληλος εταιρίας να υπογράψω για την αδειδότηση Φ/Β σταθμού προς κατασκευή και αν ναι μέχρι πόσα kW εγκατεστημένης ισχύος έχω το δικαίωμα να υπογράψω ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kardis Δημοσιεύτηκε November 16, 2018 at 06:53 πμ Δημοσιεύτηκε November 16, 2018 at 06:53 πμ Καλημέρα συνάδελφε. Για ηλεκτρολογικά δεν μπορείς να υπογράψεις ούτε πρίζα.... Τα δικαιώματά σου (αν υποθέσουμε ότι έχουμε) είναι αυτά του Β.Δ.657/1970 (παρακάτω link) http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/657-70.1110625569192.pdf Επίσης μπορείς να βγάλεις και τις παρακάτω άδειες από την Περιφέρεια που πήρες την άδεια ασκήσεως επαγ/τος : Μηχανολογικά εργοδηγού ψυκτικού, εργοδηγού μηχανικού μηχανολογικών εγκ/σεων 1ης, 2ης,3ης,4ης ειδικότητας, εγκαταστάτη εγκατ/σεων καύσης εγκαταστάτη υδραυλικού Ηλεκτρολογικά εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα