Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα

Σε τουριστική μονάδα εκτός σχεδίου, αυτόνομο διώροφο κτίριο πάρκινγκ αυτοκινήτων, προσμετράται στην δόμηση - κάλυψη?

Αναλυτικά

1]Θα κατασκευαστή σε πλαγιά βουνού με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, το 1 υπόγειο η ισόγειο μέρος αυτού ευρισκεται μέσα στην γη, και το άλλο εκτός του φυσικού εδάφους με πρόσοψη  ύψους 3,00μ. Προσμετράται στην δόμηση-κάλυψη? 

2]Το δεύτερο υπόγειο λόγω μεγάλων κλίσεων του εδάφους σχεδιάστηκε, μέρος αυτού κάτω από το 1. υπόγειο η ισόγειο, και το άλλο εκτός  περιγραμματος  μέσα στην γη.   Προσμετράται στην δόμηση-κάλυψη? 

 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.