Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό από ΤΕΙ Μηχανολογίας


IRIDA

Recommended Posts

Καλησπερα,εχω καποιες αποριες και θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει!! εχω τελειωσει τει μηχανολογιας και ειμαι 28 χρονων,τον τελευταιο χρονο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα του να δουλεψω εκτος ελλαδας.Εχω απογοητευτει πολυ απο την κατασταση εδω,μισθοι,εκμεταλλευση κ.α....

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το συνδιασω και με ενα πολυ καλο και ενδιαφερον μεταπτυχιακο.Το πλανο μου δεν ειναι μονο για Αγγλια αλλα ισως ισπανια ή Ολλανδια..

Το προβλημα μου ειναι το οικονομικο,,κι εδω ερχομαι στην ερωτηση ..

Μηπως καποιος απο εσας γνωριζει εαν θα μπορουσα να κανω αιτηση σε καποια πανεπιστημια και ταυτοχρονα να μου βρουν και δουλεια παραλληλα με τις σπουδες μου? Υπαρχει τετοια δυνατοτητα?

Εχει καποιος να μου προτεινει καποιο πανεπιστημιο οπουδηποτε στην ευρωπη ετσι ωστε να το ψαξω σιγα σιγα που να δεχεται απο ΤΕΙ?

Το βασικο μου θεμα ειναι το να μπορω να συντηρω τον εαυτο μου κατα την διαρκεια του μεταπτυχιακου και το να υπαρχουν προοπτικες για μια καλη δουλεια εκει

περιμενω την βοηθεια σας

ευχαριστω πολυ....

Link to comment
Share on other sites

Irida η πραγματικοτητα ειναι πως η περιοδος που διανυουμε ειναι η χειροτερη δυνατη για αναζητηση εργασιας σε οποιοδηποτε μερος στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Η ανεργια βρισκεται σε δειαρκη ανοδο, κατι που δεν αναμενεται να αλλαξει για το 2009 και μαλλον και το 2010.

Αρα το να μετακομισεις σε μια αλλη χωρα αυτη την περιοδο εμενα μου φαινεται κινηση με αρκετα μεγαλο ρίσκο.Μην ξεχνας πως εδω τουλαχιστον εχεις εναν χωρο για να μεινεις και ευκολα η δυσκολα θα εχεις τουλαχιστον μια στοιχειωδη σιγουρια για την διαβιωση σου.

 

Τωρα οσον αφορα την δευτερη ερωτηση σου.Απ οσον γνωριζω στην Αγγλία τα τμηματα διασυνδεσης των πανεπιστημιων κανουν καλη δουλεια σε αυτο τον τομεα.Βεβαια καταλαβαινεις πως ειναι πολυ δυσκολο να συνδυασεις ενα μεταπτυχιακο σε καποιο αξιολογο τμημα μαζι με εργασια.Επειδη τα καλα πανεπιστημια προσελκυουν τις μεγαλες πολυεθνικες για μενα να ψαξεις καποιο απο τα πανεπιστημια με καλο ranking οπως το Βath, Aston, Bristol, Manchester, Edinburgh κλπ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.