KidPadel Δημοσιεύτηκε September 8, 2020 at 09:31 πμ Δημοσιεύτηκε September 8, 2020 at 09:31 πμ Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής στο μητρώο μη-μισθωτών ΕΦΚΑ; Έχω κάνει αίτηση από τον Νοέμβριο και κανείς δεν απαντάει στα τηλέφωνα ή σε mail.
GiLyt Δημοσιεύτηκε June 27, 2021 at 02:05 μμ Δημοσιεύτηκε June 27, 2021 at 02:05 μμ Καλησπέρα, Είχα κάνει αίτηση 3 Ιουλίου το 20 για εγγραφή στο μητρώο. Είχα στείλει 10 e mails (χωρίς υπερβολή) και επαιρνα ανά τακτά χρονικα διαστήματα τηλέφωνο στο κέντρο του ΤΣΜΕΔΕ, χωρίς απάντηση βεβαίως. Να μην στα πολυλογώ στο 16ο e mail μου απήντησαν πως με δέχτηκαν. Έκανα αίτηση 3 Ιουλίου του 20, όπως ανέφερα, και με δέχτηκαν αυτή την εβδομάδα (23 Ιουνίου). Δεν έχω να σου προτείνω κάτι εκτός από συχνά e mails και πολλή υπομονή.
GiLyt Δημοσιεύτηκε June 27, 2021 at 02:06 μμ Δημοσιεύτηκε June 27, 2021 at 02:06 μμ On 9/8/2020 at 12:31 PM, KidPadel said: Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής στο μητρώο μη-μισθωτών ΕΦΚΑ; Έχω κάνει αίτηση από τον Νοέμβριο και κανείς δεν απαντάει στα τηλέφωνα ή σε mail. Καλησπέρα, Είχα κάνει αίτηση 3 Ιουλίου το 20 για εγγραφή στο μητρώο. Είχα στείλει 10 e mails (χωρίς υπερβολή) και επαιρνα ανά τακτά χρονικα διαστήματα τηλέφωνο στο κέντρο του ΤΣΜΕΔΕ, χωρίς απάντηση βεβαίως. Να μην στα πολυλογώ στο 16ο e mail μου απήντησαν πως με δέχτηκαν. Έκανα αίτηση 3 Ιουλίου του 20, όπως ανέφερα, και με δέχτηκαν αυτή την εβδομάδα (23 Ιουνίου). Δεν έχω να σου προτείνω κάτι εκτός από συχνά e mails και πολλή υπομονή.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα