Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακύρωση κυκλοφοριακής σύνδεσης


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Υπάρχει έγκριση κοινής κυκλοφοριακής σύνδεσης όμορων γηπέδων γιατί το ένα εκ των δύο γηπέδων (που χρειαζόνταν την κυκλοφοριακή σύνδεση για να πάρει άδεια λειτουργίας η εγκατάσταση που θα τοποθετούταν) δεν είχε το απαιτούμενο πρόσωπο. Το δεύτερο ακίνητο δεν χρειαζόταν κυκλοφοριακή σύνδεση αλλά ο ιδιοκτήτης συνυπόγραψε για την έγκριση για διευκόλυνση του όμορου έτσι ώστε να λειτουργήσει η επιχείρησή του.

Το μόνο έγγραφο που έχω είναι η απόφαση της έγκρισης της κυκλοφοριακής σύνδεσης.

Η απόφαση έγκρισης είναι το 2010. Αναφέρει έγκριση κοινής κυκλοφοριακής σύνδεσης για ίδρυση συγκεκριμένης εγκατάστασης στο ένα ακίνητο και υπάρχουσας συγκεκριμένης εγκατάστασης στο άλλο (τις αναφέρει πάνω στην έγκριση τις εγκαταστάσεις).

Προς το τέλος στην απόφαση αναφέρει ότι η  κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Δ γίνεται για την εξυπηρέτηση της νέας επιχείρησης.

Λειτούργησε η νέα επιχειρηση για κάποια χρόνια και με το κλείσιμο της επιχείρησης οι όμοροι ιδιοκτήτες στο σημείο του κόμβου της κυκλοφοριακής σύνδεσης ξαναπερίφραξαν τις ιδιοκτησίες τους.

Ο φάκελος της έγκρισης της κοινής κυκλοφοριακής σύνδεσης δεν υπάρχει στην υπηρεσία αλλά από την απόφαση φαίνεται ότι είχαν κατατεθεί τα συμβόλαια των ιδιοκτητών, υπεύθυνες δηλώσεις των ιδιοκτητών και το τοπογραφικό διάγραμμα.

Ο ιδιοκτήτης του ακινητού που βρισκόταν η επιχείρηση που έκλεισε (για την οποία είχε γίνει η κυκλοφοριακή σύνδεση) πούλησε το ακίνητο σε άλλο ιδιοκτήτη ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει την κυκλοφοριακή σύνδεση για να λειτουργήσει διαφορετική επιχείρηση από αυτήν που είχε εκδοθεί η απόφαση.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που παραχώρησε μέρος του ακινήτου του για την δημιουργία της κυκλοφοριακής σύνδεσης (την οποία δεν χρησιμοποίησε) δεν θέλει να λειτουργήσει ξανά η κυκλοφοριακή σύνδεση.

Ερώτηση 1: Μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης να χρησιμοποιήσει την παλιά απόφαση της κυκλοφοριακής σύνδεσης;

Ερώτηση 2: Εφόσον ισχύει η παλιά απόφαση της κυκλοφοριακής σύνδεσης υπάρχει τρόπος να ακυρωθεί ώστε να μην μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης;

Μίλησα με την τεχνική υπηρεσία (από την οποία μας είπαν ότι δεν υπάρχει ο φάκελος της έγκρισης) αλλά επειδή δεν τους είδα και πολύ συνεργάσιμους (ο νέος ιδιοκτήτης έχει κινήσει πολιτικά νήματα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την παλιά απόφαση της κυκλοφοριακής σύνδεσης) θα ήθελα τη γνώμη όποιου γνωρίζει οτιδήποτε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.