Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια η άποψή σας για το παρακάτω site


Pappos

Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω την άποψή σας για την παρακάτω σελίδα.

Δηλαδή απόλυτη κριτική. Από θέματα, υλικό, παρουσίαση και ότι άλλο εσείς θεωρείτε κατά την άποψή σας ότι πρέπει να υπάρχει ή να να μην υπάρχει.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

 

Η σελίδα είναι η παρακάτω

 

http://www.eurosteelonline.eu

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου,

από άποψη περιεχομένου δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το ξέρω το αντικείμενο. Από άψοψη δομής και εμφάνισης δυστυχώς δεν είναι καλή.

 

Είναι άναρχα δομημένη πάνω σε ένα από τα βασικά templates του drupal (ημι-μεταφρασμένο) με ενότητες που δεν χρειάζονται (πχ poll και ημερολόγιο), και αποσπούν την προσοχή από το περιεχόμενο. Το δε λογότυπο είναι πρόχειρο.

 

Αφού έχεις να πεις κάτι και έχεις μεράκι με το αντικείμενο, πάρε ένα template έτοιμο για το drupal σαν αυτά http://www.templatemonster.com/category.php?tid=-+Any+-&search_words=-+Any+-&from_=-+Any+-&to=-+Any+-&type=26&cat=26%2C16%2C119&style=&author= για να χαρείς το site σου και να το κάνει πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για την κριτική,

 

αλλά χρειάζονται και τα δύο. Και polls και ημερολόγιο. Τα polls γιατί σχηματίζεται μια γνώμη σε ένα θέμα και το ημερολόγιο γιατί βλέπουνε τα διάφορα συνέδρια πότε είναι.

Εξάλλου η σελίδα είναι επιστημονικού περιεχομένου και όλες οι σελίδες στα διάφορα ινστιτούτα τέτοια μορφή έχουν. Πρέπει να είναι απλή, λιτή και με καλή δομή και λειτουργία πράγματα που τηρούνται από μόνα τους από το CMS.

Το λογότυπο ίσως, αλλά δεν είμαι γραφίστας. (Αν και εδώ που τα λέμε δεν το βρίσκω τόσο άσχημο)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.