Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια για επεξεργασία συσκευασίας τροφίμων


Recommended Posts

Καλημερα σας,

 

Είναι μια περίπτωση μιας logistics εταιρείας που τησ ζητήθηκε απο πελάτη της supermarket να παραδίδει πιστοποιητικά για την επεξεργασία των συσκευασιών προιόντων που λήγουν.

Αύτο ξέρει κανείς τι προυποθέτει;Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να ξεκινήσει μια χρήση για διάθεση,αξιοπποιηση στερεων αποβλήτων; Εχει κάποιος εμπειρία με αντιστοιχη περιπτωση;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον λόγο για τον οποίο τον οποίο ζητήθηκε τέτοιο. Νομίζω είναι για λόγους φοροδιαφύγης (βλέπε πιστωτικά επιστροφών ληγμένων = δωράκια από μεγαλοεταιρείες στις αλυσίδες super market). Από την προσωπική μου πείρα ναι υπάρχει πρωτόκολλο καταστροφής ακατάλληλων προϊόντων στο οποίο αν θυμάμαι καλά απλά ενημερώνεις τις αρμόδιες αρχές ότι σήμερα θα καταστρέψεις ακατάλληλα. Στην ουσία τα αποθέτεις σε μια χωματερή και μπορεί να σε ελέγξει κανένας κτηνίατρος ή η εφορία την στιγμή που το κάνεις. Η εταιρεία που τα αποθηκεύει και διανέμει οφείλει να αποθηκεύει σε διαφορετικό μέρος της αποθήκης έτσι ώστε να μην μπερδευτούν με τα κατάλληλα.

Όπως καταλαβαίνεις είναι λογιστικό το θέμα κυρίως και θέμα ασφάλειας της δημόσιας υγείας. Από το πρωτόκολλο έχει μια μικρή χαρτούρα την οποία την βγάζεις ένα φωτοαντίγραφο (ίσως αν θες να κάνεις και εντύπωση επικύρωσε την) και την παραδίδεις στο super market και Ο Θεός να τους φωτίσει!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.