Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελλείψεις etabs


whatisthis

Recommended Posts

Σαυτο συμφωνώ evan..ριχνουν ολο το βαρος στο sap και μου είχαν πει απο τη csi hellas οτι υπάρχει η πιθανότητα να ενοποοιήσουν τα προγραμματα και ουσιαστικα να καταργησουν το etabs...

 

Παντως είναι τραγικό ένα τόσο αξιόπιστο πρόγραμμα να μην εξελίσσεται και να μένει πίσω σε όλα αυτά που προανέφερα στην αρχή του post συγκριτικά με τον αναταγωνισμό (βλ. Staad,robot,sofisttik)

 

 

Εμένα πάλι μου είχαν πει ακριβώς το αντίθετο (ο ίδιος ο Μαραγκός, τον Μάιο του 2008 που αγόρασα το πρόγραμμα). Ότι δηλαδή το etabs ουσιαστικά δουλεύεται και το sap2000 είναι κυρίως για ερευνητικούς/εκπαιδευτικούς σκοπούς. Μήπως είναι καμμιά κίνηση από Αμερική πλευρά, για την οποία δεν είχαν ενημερωθεί τότε ;

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά ούτε το As σε επιφανειακά στοιχεία δεν βγάζει το ETABS...Το Sap το κανει...

 

Directionless εγω λίγο πιο νωρίς από σένα το πήρα και αυτή την πληροφορία μου είχε μεταφέρει το support...

 

Παντως ειναι δυνατον προγραμμα για κτιιριακά /που να μην μπορείς να λύσεις ενιαίο το κτίριο με τη θεμελίωση και να βγάλεις base pressures?

Link to comment
Share on other sites

Λες να ενσωματωθεί ρε τι-είναι-αυτό με το sap2000 και να πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω και να σωθούμε ; Μακάρι. Και εγώ ταλαιπωρούμαι πολύ με τις προσομοιώσεις, μόνο που εντάξει, η δική μου περίπτωση είναι πιο απλή (είναι ως επί τω πλείστον κτίρια από Φ.Τ.), οπότε ούτε μπετόν χρειάζεται να λύσω (διαστασιολογήσω), ούτε μεταλλικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.