Μετάβαση στο περιεχόμενο

Directionless

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.699
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Directionless last won the day on Ιούλιος 7 2019

Directionless had the most liked content!

10 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Athens Calling
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.517 profile views

Directionless's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

170

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δηλαδή, να περιμένουν τηλέφωνο και ο Γιώργης ο Λιάγκας, ο Γιώργης ο Λιανός, ο Μάκης ο Πουνέντης ή ο Αλέξης ο Γεωργούλης; 😁
  2. Κάτσε συγγνώμη, για να καταλάβω δηλαδή : μια μέρα σε πήραν απλά τηλέφωνο χωρίς να σε γνωρίζουν και σου είπαν "θες να έρθεις"; Δεν υπονοώ κάτι για σένα, προς Θεού, δεν γνωριζόμαστε καν, όμως αν έπεφταν σε κάποιον που δεν είχε επαφή πχ με το επάγγελμα (πλήρωνε απλά το ΤΣΜΕΔΕ του και είχε αλλάξει ρότα στη ζωή); Αυτό είναι λίγο σοβαρό.
  3. Ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε είναι πώς συστήνονται εν τέλει αυτές οι επιτροπές και με ποιά κριτήρια. Ας πούμε στο ΤΕΕ που απ' ό,τι έγραψαν ορισμένοι συνάδελφοι, ήταν εξεταστές (νομίζω ο @maneni). Εφόσον τίθεται θέμα χαμηλού επιπέδου εξετάσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος, καλό θα ήταν - πριν από όλα - να αποσαφηνιστεί πώς ορίζονται αυτές οι επιτροπές και με ποιά διαδικασία.
  4. Συγγνώμη, αλλά όλα αυτά είναι λυμένα από την ιστορία (μετάβαση από το αρχαιοελληνικό εκφορικό σύστημα, στα αρχαίας ρωμαϊκής -ετρούσκοι - τεχνοτροπίας τόξα). Μιλάω για τον κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις (μεμονωμένες κατασκευές στη Μεσοποταμία το 1500 π.Χ. κ.λπ.).
  5. Έχω την έκδοση 2020 (student version) και συμπεριφέρεται το ίδιο με τις προηγούμενες εκδόσεις σε ό,τι αφορά την BR. Εντύπωση μου προκαλεί αυτό που λες. Mε την BR(eak), πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξεις γραμμή, να πατήσεις F και μετά να κλικάρεις δύο φορές το σημείο. Αν παρακάμψεις το δεύτερο βήμα (δεν πατήσεις F), σου κόβει τη γραμμή αφήνοντας ένα κενό.
  6. @slalomΗ εντολή ζητάει πρώτα επιλογή γραμμής, πώς γίνεται να καλείς εντολή και να κλικάρεις με το καλημέρα το/τα σημεία;
  7. Αυτό με την επιλογή του σημείου του split δύο φορές, δεν το πολυκατάλαβα. Αν έχεις χρόνο, εξήγησε το λίγο πιο αναλυτικά. Εν τω μεταξύ, το πέρασα σε lisp, που εν τέλει δουλεύει πιο άμεσα (για επαναλαμβανόμενη διαδικασία).
  8. Θα σας πρότεινα σε κάποιο από τα διαπιστευμένα από το ΕΣΥΔ εργαστήρια (λίστα εδώ, επιλέγοντας δομικά υλικά).
  9. Με κάθε καλή πρόθεση θα σου πω ότι αν πας στη Σόφια, είναι δεδομένο ότι θα αναθεωρήσεις.
  10. Κατά τη γνώμη μου, σε καμία περίπτωση (για πολλούς και διάφορους λόγους / ύπαρξη ελαφρού οπλισμού, διάκενα του κάθε τυποποιημένου τεμαχίου, είδος κονιάματος και ούτω καθεξής). Δυστυχώς, τα εργαστηριακά είναι μονόδρομος. Καταλαβαίνω ότι ανατρέπει έως έναν βαθμό τον αρχικό προϋπολογισμό (ενδεχομένως και την προσφορά που ήδη έχετε δώσει για τη μελέτη φαντάζομαι), αλλά είναι εκ των ων ουκ άνευ. Εγώ τουλάχιστον, έτσι θα πορευόμουν στη θέση σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.