Μετάβαση στο περιεχόμενο

tectonator

Core Members
 • Περιεχόμενα

  244
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

tectonator last won the day on Ιούνιος 27 2011

tectonator had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

51 Πολύ καλή

11 Ακόλουθοι

Σχετικά tectonator

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Γεωλόγος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tectonator

  ΕΦΚΑ και εισφορές

  To 1o, και εμένα που δεν έχω εφάπαξ κτλ δεν μου το έχω ανεβάσει ακόμα.
 2. tectonator

  Δασικοι χαρτες

  Ανοίγουν είτε στο ArcGIS είτε στο δωρεάν QGIS. Μπορούν να μετατραπούν σε αρχεία autocad αλλά θα χαθεί η πληροφορία/χαρακτηρισμός.
 3. tectonator

  Δασικοι χαρτες

  ΓΕΩΧΩΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ 5ης ΚΑΙ 6ης ΦΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ https://www.geotee.gr/MainNewsDetail.aspx?CatID=1&RefID=21954&TabID=1
 4. O akis-k είναι Αρχιτέκτονας και αναφέρεται στο (λ) των αρχιτεκτόνων προφανώς, που είναι το: λ. Εκπόνηση μελετών Φυτοτεχνικής Διαμόρφωσης Περιβάλλοντος Χώρου και μελετών Έργων Πρασίνου Προφανώς δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τα Γεωτεχνικά Έργα και Μελέτες.
 5. Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) ανακοινώνει επισήμως ότι θα προσφύγει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και θα χρησιμοποιήσει κάθε άλλο πρόσφορο μέσο για την ακύρωση των επίμαχων διατάξεων του Π.Δ. 99/2018 «Ρύθμιση του επαγγέλματος του μηχανικού με καθορισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων». ]https://www.geotee.gr/MainNewsDetail.aspx?CatID=1&RefID=21942&TabID=1&fbclid=IwAR1g73Eayg_mCsvg0gxB8rgoZvYcc_57Yl0roUD-fW5HYPUS0zanHTSsEjQ#.W-LnDsmfu_c.facebook (Προς ενημέρωση και συγνώμη για την σφήνα)
 6. tectonator

  ΕΦΚΑ και εισφορές

  Αυτό που είναι το πιο εξοργιστικό είναι αυτή η διαρκής έλλειψη σεβασμού που δείχνουν. Δηλαδή που είναι πια το ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ στο ανέβουν τα ειδοποιητήρια στην ώρα τους;;; Άντε όταν ήταν ο συμψηφισμός να το καταλάβω. Θα μου πει κάποιος βιάζεσαι να πληρώσεις; Προφανώς όχι, αλλά για να το πως απλά, για τον ΕΦΚΑ είμαι πελάτης, πληρώνω και έχω απαιτήσεις!!
 7. http://www.sate.gr/ ΠΡΟΣΟΧΗ – Ενημερώνουμε τα Μέλη ότι παρά την από 29.5.2018 ανακοίνωση του ΣΕΠΕ για λειτουργία ηλεκτρονικής υπηρεσίας περί του Πιστοποιητικού της παρ. 2γ του αρ. 73, Ν. 4412/2016, τελικώς ΔΕΝ χορηγείται ηλεκτρονικά το εν λόγω πιστοποιητικό αλλά ένα τυποποιημένο έγγραφο απάντησης στο τέλος της οποίας αναγράφεται ότι το ΣΕΠΕ αδυνατεί να χορηγήσει το αιτούμενο Πιστοποιητικό! Επομένως εξακολουθεί να υφίσταται η υποχρέωση έκδοσης σχετικής ένορκης βεβαίωσης για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς δημοσίων έργων.
 8. Ναι γίνεται. Και έως το καλοκαίρι αναμένεται η έκδοση του Π.Δ. που θα επιτρέπει να κατέχεις και Μελετητικό και Εργοληπτικό πτυχίο. Με το ισχύον καθεστώς όμως υφίσταται ακόμα το ασυμβίβαστο.
 9. Όχι. Χρειάζεται τουλάχιστον ένας να έχει Β. Δεν γίνεται άθροιση.
 10. Χάρτης Σεισμογενετικών Πηγών Ελλάδος GreDaSS_2.0.rar
 11. Δεν το βεβαιώνει κανείς. Απλά αν δεν τα έχεις πληρώσει δεν προχωρά τον φάκελο η Υπηρεσία. Τα πρόστιμα είναι δύο: - 100€ για εκπρόθεσμη δήλωση στο ΕΜΣΥ - 150€ για εκπρόθεσμη Αίτηση Έκδοσης Άδειας Χρήσης Ύδατος. Τα καταθέτεις αναλόγως: - Στην Τράπεζα της Ελλάδος στο λογαριασμό: IBAN GR 960100 0240 0000 0000 0266 338, που τηρεί το Πράσινο Ταμείο, ή - Στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ., στον κωδικό (ΚΑΕ) 3517.
 12. tectonator

  Ηλεκτρονικο Μητρωο

  Για δείτε λίγο το 12.ζ) ....
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.