Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανέγερση νέας οικοδομής ή ολική ανακατασκευή παλιάς (δεκ.'60) στη Ν.Σμύρνη


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

πρόκειται για ένα ακίνητο που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τη δεκαετία 60 και περιλαμβάνει ισόγειο και 1ο όροφο από 100τμ έκαστος (οριζόντιες ιδιοκτησίες) και δύο υπόγεια που λειτουργούν ως αποθήκες.

Η επιθυμία είναι να γίνει ανακαίνιση σε όλο το κτήριο που να περιλαμβάνει θερμοπρόσωψη, επισκευές για την υγρασία, αλλαγή κουφωμάτων και εσωτερικών πορτών, εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης και για τους 2 ορόφους και επιπλέον στον 1ο, να γίνει αναδιαμόρφωση χώρων με γκρέμισμα τοίχων, νέους σοβάδες, κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπες και δάπεδα (δλδ ριζική ανακαίνιση).

Από ότι ειπώθηκε από διάφορους μηχανικούς που το είδαν, το ακίνητο έχει υγρασία και σε κάποια σημεία έχουν σκάσει οι τοίχοι. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι η υγρασία έχει περάσει στα σίδερα που είναι στο μπετόν σε όλα τα υπόγεια-αποθήκες και σε κάποια σημεία του υπόλοιπου κτηρίου. 

Το ερώτημα είναι αν με αυτό το δεδομένο, αξίζει και μπορεί να γίνει η ανακαίνιση από άποψη στατικότητας και ακόμα κ αν γίνει, πόση διάρκεια ασφαλούς χρήσης του κτηρίου εξασφαλίζουμε?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

 

Link to comment
Share on other sites

@Κατερίνα Γ. Τα ερωτήματά σου είναι αδύνατον να απαντηθούν μακρόθεν.
Αυτό που, μετά βεβαιότητος, μπορώ να σου πω είναι ότι χρειάζεσαι την υπεύθυνη καθοδήγηση ενός ικανού μηχανικού και όχι απόψεις διαφόρων που είδαν, άκουσαν ή υπέθεσαν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.