Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασια και εξειδικευση σε αυτοκινητα ή κλιματισμο Hvac?


avibus

Recommended Posts

Καλησπερα

 

Ειμαι μηχανικος και πρεπει να επιλεξω κατευθυνση επαγγελματος καθοτι θα δουλεψω αλλα δυο χρονια στην ελλαδα και μετα θα φυγω εξωτερικο.

Μηχανικος σε συνεργειο αυτοκινητων ή Hvac ειναι καλυτερη εξειδικευση οσον αφορα την ανελιξη στην αγορα?ΠΟυ πανε καλυτερα τα πραγματα?Τι θα κανατε εσεις εαν διαλεγατε τωρα εξειδικευση?

Link to comment
Share on other sites

On 6/3/2023 at 8:13 AM, avibus said:

 

Ειμαι μηχανικος και πρεπει να επιλεξω κατευθυνση επαγγελματος καθοτι θα δουλεψω αλλα δυο χρονια στην ελλαδα και μετα θα φυγω εξωτερικο.

Μηχανικος σε συνεργειο αυτοκινητων ή Hvac ειναι καλυτερη εξειδικευση οσον αφορα την ανελιξη στην αγορα?ΠΟυ πανε καλυτερα τα πραγματα?

Συνάδελφε δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα σε βοηθήσει το να εργαστείς σε συνεργείο αυτοκινήτων εάν ψάχνεις να φύγεις στο εξωτερικό και εάν το πτυχίο σου είναι ηλεκτρολόγου.

 

Θέλεις να εργαστείς στο σχεδιασμό αυτοκινήτων?

 

Επίσης όταν λες HVAC εννοείς σχεδιασμό συστημάτων ψύξης θέρμανσης, να ασχοληθείς στο ηλεκτρολογικό κομμάτι του HVAC ή έχεις στο νου σου να εργαστείς στην εγκατάσταση  συστηματων HVAC

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.