Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή καλωδιώσης δικτύου - Ερώτηση


Lesbiathan

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, να εξηγήσω λοιπόν τι θα ήθελα να κάνω και διορθώστε με αν έχω καπου λάθος!

Θέλω να αλλάξω την κάθετη/οριζόντια καλωδιώση δικτύου στο σπίτι μου, διότι έχω μούχλα και υγρασία στους τοίχους και τα καλώδια χαλάνε κάθε 6μηνό και έχω κουραστεί να πληρώνω ηλεκτρολόγους!

- Στην πολυκατοικία έρχετε καλώδιωση, από ότι κατάλαβα ένα ζεύγος απο ένα καλωδιο utp συνδεεται με ενα ζευγος απο το καλωδιο utp του σπιτιου μου που παει σε τηλεφωνικες πριζες

- Θελω να το αποσυνδεση το utp του σπιτιου μου και να συνδεσω με οριολωριδα central 10 ζευγων , το καινουριο utp με την πολυκατοικια (παροχη λεγεται?)

- Δεν ξερω πως να χρησιμοποιησω την οριολωριδα, να συνδεσω ολα τα ζευγη απο το ενα με ολα απο αλλο, η μονο τα δυο ζευγη? (ΠΧ (τα υπολοιπα ζευγη δεν τα ζωγραφισα) Φωτογραφια) 

- Στην ουσια το καλωδιο θα περναει ευθεια και θα τρυπαει τον τοιχο και θα μπαινει στο σπιτι αντι να ειναι μεσω καθετης/οριζοντιας.

- Γενικα πως ακουγεται ολο αυτο? Είναι καλη ιδέα?Και πως συνδεω την οριολωριδα?

 

Ευχαριστώ πολύ! :D

image.png

Link to comment
Share on other sites

η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν κατάλαβε το τι ακριβώς θεσ να κάνεις......αυτο που μας δείχνεις στη φωτο  το γνωρίζουμε σαν ρεγκλέτα κ έχει ειδικό εργαλείο για το κούμπωμα των utp.... κ απο την στιγμη που δεν γνωριζεις  πως να την χρησιμοποιησεις ,  φώναξε ηλεκτρολόγο 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.