Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξοικονομώ 2021: Δυνατότητα αιτήματος αυτόματης 3μηνης παράτασης


GTnews

Recommended Posts

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αιτήματος αυτόματης 3μηνης παράτασης όπως προβλέπεται στην επικείμενη αναθεώρηση του Οδηγού του Προγράμματος. 

Στον οδηγό του Προγράμματος αναφέρονται τα εξής:

6.3 Παρατάσεις Προθεσμιών

Δίδεται δικαίωμα παράτασης της 12μηνής προθεσμίας υλοποίησης των εργασιών έως και ενενήντα (90) ημέρες. Το αίτημα παράτασης υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης της αίτησης έως την λήξη της προθεσμίας. Κατά το αίτημα δύναται να αναρτηθούν τυχόν υποστηρικτικά έγγραφα. Η παράταση εξετάζεται και δίδεται αιτιολογημένα από τον Φορέα Υλοποίησης του Προγράμματος. Το αίτημα και η διαδικασία παράτασης δεν σχετίζονται με τυχόν αίτημα τροποποίησης το οποίο εξετάζεται και αξιολογείται χωριστά από τον Φορέα Υλοποίησης. Παράταση πέραν του ανωτέρω διαστήματος είναι δυνατόν να ζητηθεί μέσω του πληροφοριακού συστήματος και να εγκριθεί από τον Φορέα Υλοποίησης μόνο σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Για την υποβολή αιτήματος σε περίπτωση ανωτέρας βίας, θα πρέπει να έχει δοθεί η άνω παράταση προθεσμίας. Το αίτημα παράτασης λόγω ανωτέρας βίας θα πρέπει 78 να υποβληθεί εμπρόθεσμα εντός της ενεργής εγκεκριμένης προθεσμίας υλοποίησης της αίτησης, ενώ εξετάζεται και δίδεται αιτιολογημένα από τον Φορέα Υλοποίησης.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.