Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παρουσίαση από την ΕΠΕΣ με θέμα: “Αντισεισμικός Σχεδιασμός κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος με τη 2η γενιά των Ευρωκωδίκων”


GTnews

Recommended Posts

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ερευνών Σκυροδέματος (ΕΠΕΣ), μετά την ωρίμανση των διαδικασιών για την έκδοση της 2ης γενιάς των Ευρωκωδίκων, προσκάλεσε τον Δρ Πολιτικό Μηχανικό κ. Τηλέμαχο Παναγιωτάκο (www.linkedin.com/in/tpanagiotakos), να παρουσιάσει το σχέδιο των νέων κανονισμών οι οποίοι αφορούν στις κατασκευές από σκυρόδεμα και τα σημεία με τις σημαντικότερες αλλαγές.

Η παρουσίαση προς τους Έλληνες Μηχανικούς, Ερευνητές και Ακαδημαϊκούς κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση καθώς ο κ. Παναγιωτάκος είναι μέλος από την Ελληνική πλευρά στην σχετική Ευρωπαϊκή επιτροπή η οποία επεξεργάζεται την έκδοση των νέων βελτιωμένων Ευρωκωδίκων.

Η παρουσίαση έχει τον τίτλο: “Αντισεισμικός Σχεδιασμός κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος με τη 2η γενιά των Ευρωκωδίκων”.

To link με το βιντεοσκοπημένο υλικό και τις παρουσιάσεις παρατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.dropbox.com/scl/fo/snckiamwpw0kxf9vox5oc/h?rlkey=8gnad5cftpedghqagp9422ij7&dl=0

Περισσότερα: http://www.epes.org.gr/


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.