GS2019 Δημοσιεύτηκε December 9, 2023 at 08:57 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 9, 2023 at 08:57 μμ (edited) Είστε σιγουρη ;αν είναι σε εξέλιξη η κατασκευή εγώ δεν έχω κάποιο θέμα; 14 ώρες πριν, kierion said: Το ότι έγινε Αναθεώρηση δεν θυμάμαι να το είπατε στην αρχή. Ανεξαρτήτως αυτού, φυσικά μπορει μα γίνει Αναθεώρηση για ορισμό νέου Επιβλέποντος χωρίς να έχει παραιτηθεί ο αρχικός! Ξαναλέω: ΚΑΚΩΣ εμπλέκετε την Υπηρεσία! Εν τω μεταξύ, ΠΡΙΝ κάνετε οτιδήποτε, καλό είναι να δείτε αν έχει γίνει Αναθεώρηση ή Ενημέρωση και για τι πράγμα. 14 ώρες πριν, GS2019 said: Είστε σιγουρη ;αν είναι σε εξέλιξη η κατασκευή εγώ δεν έχω κάποιο θέμα; 14 ώρες πριν, GS2019 said: Είστε σιγουρη ;αν είναι σε εξέλιξη η κατασκευή εγώ δεν έχω κάποιο θέμα; Συνάδελφε, ΠΡΈΠΕΙ να δεις ΑΝ & ΤΙ ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ / ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Ε ει γίνει! Αφού άλλαξε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει, λογικά, να έχει γίνει Ενημέρωση για αλλαγή κυρίου του έργου. Αυτός όμως κάλλιστα μπορεί να κάνει και αλλαγή Επιβλέποντος! Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις-παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου συγχωνεύτηκαν. Αν προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης της αρχικής δημοσίευσης, χρησιμοποίησε την επιλογή «επεξεργασία» και αν θέλεις να παραθέσεις τμήματα μηνυμάτων από περισσότερα posts επίλεξε "multiquote" . Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73 Edited December 10, 2023 at 10:58 πμ by akis73
GS2019 Δημοσιεύτηκε December 9, 2023 at 09:02 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε December 9, 2023 at 09:02 μμ Εχει γίνει σίγουρα αναθεώρηση λόγω αλλαγής σχεδίων και ιδιοκτήτη και ήδη έχει κατασκευαστεί ο φερον οργανισμός
kierion Δημοσιεύτηκε December 9, 2023 at 09:04 μμ Δημοσιεύτηκε December 9, 2023 at 09:04 μμ Μόλις τώρα, GS2019 said: Εχει γίνει σίγουρα αναθεώρηση λόγω αλλαγής σχεδίων και ιδιοκτήτη και ήδη έχει κατασκευαστεί ο φερον οργανισμός Στην Αναθεώρηση έχει ορισθεί άλλος Επιβλέπων;
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα