Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Είστε σιγουρη ;αν είναι σε εξέλιξη η κατασκευή εγώ δεν έχω κάποιο θέμα;

14 ώρες πριν, kierion said:

Το ότι έγινε Αναθεώρηση δεν θυμάμαι να το είπατε στην αρχή.

Ανεξαρτήτως αυτού, φυσικά μπορει μα γίνει Αναθεώρηση για ορισμό νέου Επιβλέποντος χωρίς να έχει παραιτηθεί ο αρχικός! 

Ξαναλέω:  ΚΑΚΩΣ εμπλέκετε την Υπηρεσία! 

Εν τω μεταξύ, ΠΡΙΝ κάνετε οτιδήποτε, καλό είναι να δείτε αν έχει γίνει Αναθεώρηση ή Ενημέρωση και για τι πράγμα. 

14 ώρες πριν, GS2019 said:

14 ώρες πριν, GS2019 said:

Συνάδελφε, ΠΡΈΠΕΙ να δεις ΑΝ & ΤΙ ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ  /  ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Ε ει γίνει!

Αφού άλλαξε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει, λογικά, να έχει γίνει Ενημέρωση για αλλαγή κυρίου του έργου.

Αυτός όμως κάλλιστα μπορεί να κάνει και αλλαγή Επιβλέποντος!

Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις-παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου συγχωνεύτηκαν. Αν προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης της αρχικής δημοσίευσης, χρησιμοποίησε την επιλογή  «επεξεργασία» και αν θέλεις να παραθέσεις τμήματα μηνυμάτων από περισσότερα posts επίλεξε "multiquote" . Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. akis73

Edited by akis73
Δημοσιεύτηκε

Εχει γίνει σίγουρα αναθεώρηση  λόγω αλλαγής σχεδίων και  ιδιοκτήτη και ήδη έχει κατασκευαστεί ο φερον οργανισμός 

Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, GS2019 said:

Εχει γίνει σίγουρα αναθεώρηση  λόγω αλλαγής σχεδίων και  ιδιοκτήτη και ήδη έχει κατασκευαστεί ο φερον οργανισμός 

Στην Αναθεώρηση έχει ορισθεί άλλος Επιβλέπων;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.