Μετάβαση στο περιεχόμενο

kierion

Members
  • Περιεχόμενα

    60
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kierion's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

11

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΦΥΣΙΚΑ και είναι κατακριτέοι οι καθηγητές που δουλεύουν στην δημόσια εκπαίδευση και ταυτόχρονα κάνουν ιδιαίτερα!!! Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που κάνουν δεύτερη δουλειά ΔΕΝ έχουν εξασφαλίσει την μονιμότητα και όλα τα πλεονεκτήματα του Δ.Υ.!!! Υποτίθεται ότι είστε Μηχανικός, άρα τα επιχειρήματα σας θα έπρεπε να μην είναι παιδαριώδη!!! Δεν συγκρίνουμε, επίσης, ποτέ ανόμοια!!!
  2. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Μιλάει για φυγή νέων επιστημόνων ένας Δ.Υ. που, έχοντας εξασφαλίσει όλα τα πλεονεκτήματα της θέσης, θέλει να κάνει και Ελ.Επ.!!! Παρατήρηση. Όλοι οι Μηχανικοί ανεξάρτητα που εργάζονται, έχουν πλήρη δικαίωμα λόγου και άποψης στο Μichanikos.gr. Διαχωρισμοί τέτοιου είδους δεν είναι επιτρεπτοί στον δημόσιο διάλογο του Φόρουμ. Didonis
  3. Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει επιθετικότητα. Εσείς, για λόγους που γνωρίζετε, αισθανθήκατε ότι δέχεστε επίθεση. Καλή συνέχεια στην επικοινωνία με την συνείδηση σας.
  4. Ναι, οπωσδήποτε, δεν τίθεται ηθικό θέμα! Καλά τα λέτε! Αφού εξασφαλίσατε μισθό βρέξει χιονίσει, μπορείτε να χτυπάτε και τις τιμές ως ελεύθερος επαγγελματίας, κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να χρησιμοποιείτε, ακόμη, την υποδομή της Υπηρεσίας σας, κανένα πρόβλημα! Έχετε την δυνατότητα, ακόμη, να κάνετε εν ώρα εργασίας στο Δημόσιο την δουλειά που έχετε ως Ελ.Επ., κανένα πρόβλημα! Ε, αν τύχει και η θέση στο Δημόσιο σας φέρνει και δουλειές ως Ελ.Επ., κανένα πρόβλημα! Συνεχίστε, καλά το πάτε!
  5. Τελική θεώρηση απαιτεί πρώτα Έλεγχο Φορολογικών Επιβλέψεων. Μετά θέλει Τ.Ε. του Γενικού Επιβλέποντος, Υ.Δ. Μηχανικών και Υ.Δ. ιδιοκτήτη, αν θυμάμαι καλά.
  6. 1. Δηλώσεις Ανάθεσης Μελετών & Επιβλέψεων 2. Δηλώσεις Ανάληψης Μελετών & Επιβλέψεων 3. Συμφωνητικά ιδιοκτήτη με κάθε Μηχανικό Μελετητή και/ή Επιβλέποντα 4. Α.Π.Υ. όλων των Μηχανικών 5. Φ.Ε.Μ. όλων των Μηχανικών 6. Πίνακα ΕΦΚΑ 7. Προκαταβολή ΕΦΚΑ 8. Πληρωμές Φορολογικών Ιδιοκτήτη 9. Πληρωμή για σύνδεση με δίκτυο αποχέτευσης (όχι παντού) 10. Εγγυητική για Σ.Δ.Α. (δεν την ζητούν όλες οι ΥΔΟΜ) 11. Προϋπολογισμό έργου
  7. 1. Τελική θεώρηση της Ο.Α. 2. Έκδοση Βεβαίωσης Σύνδεσης μέσα από e-adeies
  8. Τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων υπάρχουν στο Π.Δ. 99/2018.
  9. Η ΕΕΜΚ προϋποθέτει νομιμότητα. Η οποία δεν υφίσταται αυτήν την στιγμή. Πέραν αυτού, ισχύει και το άρθρο 117 (αν δεν κάνω λάθος).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.