Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kierion

Core Members
  • Περιεχόμενα

    219
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

7.916 profile views

kierion's Achievements

Community Constructor

Community Constructor (3/15)

  • One Year In
  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

38

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα. Αν η Σύσταση Καθέτων έγινε μετά την κατασκευή της Αποθήκης, ναι.
  2. Καλά κρασιά! Αφού σας αρέσει να υποστηρίζετε την ΑΓΝΟΙΑ της Νομοθεσίας και της γλώσσας!
  3. Η προσβολή συνομιλητών δεν είναι επιτρεπτή. Ειδικά αν η συμβολή τους είναι τεράστια στην κοινότητα όλων των Μηχανικών στην Ελλάδα. Λαμβάνεις ποινή. Didonis
  4. Επιμένετε ΧΩΡΙΣ να κατέχετε την Νομοθεσία!!! Δ-Ε-Ν γίνεται με ΕΕΔΜΚ η Αλλαγή Χρήσης!!! Τυχον ΕΡΓΑΣΙΕΣ που απαιτούνται γι' αυτήν γίνονται, υπό προϋποθέσεις, με ΕΕΔΜΚ!!! ΟΧΙ η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ!!! ΑΠΛΑ ελληνικά ειναι!!! Και δεν διαβάζετε την Νομοθεσία, και δεν κατανοείτε απλά Ελληνικά, και πουλάτε και πνεύμα!!! ΥΓ. Αν θέλετε να κάνετε Αλλαγή Χρήσης και ΔΕΝ υπάρχουν εργασίες δηλαδή εσείς θα εκδώσετε ΕΕΔΜΚ!!!
  5. ΟΧΙ! ΔΕΝ γίνεται με ΕΕΔΜΚ η Αλλαγή Χρήσης! Δείτε το άρθρο 5 του ΝΟΚ. Είτε Άδεια Δόμησης + ΗΤΚ είτε μόνο ΗΤΚ και, αν απαιτούνται εργασίες αυτές ΜΠΟΡΟΎΝ να γίνουν με ΕΕΔΜΚ, ΕΦ' ΟΣΟΝ καλύπτουν τις προϋποθέσεις.
  6. Ούτως ή άλλως ΔΕΝ γίνεται με ΕΕΔΜΚ ή Αλλαγή Χρήσης.
  7. Καλησπέρα. Η Αλλαγή Χρήσης ΔΕΝ γίνεται με ΕΕΔΜΚ! Δείτε το άρθρο 5 του ΝΟΚ. Γίνεται - είτε με Άδεια Δόμησης + ΗΤΚ, - είτε μόνο με ΗΤΚ και, αν απαιτηθούν εργασίες, αυτές δυνατόν να γίνουν με ΕΕΔΜΚ.
  8. Καλησπέρα. Αν θέλετε πείτε πιο συγκεκριμένα.
  9. Καλησπέρα. 1. Προσοχή στο "αδόμητο". 2. Προσωπικώς, αν και Πολιτικός, ΔΕΝ κάνω. Σε Τοπογράφο τα δίνω.
  10. Καλησπέρα. Το εμβαδόν του οικοπέδου ΔΕΝ μπορεί να είναι "κυμαινόμενο" από "Χ-Ψ" m έως "Χ+Ψ" m.
  11. Καλησπέρα. Βεβαίωση περί "αδόμητου" σημαίνει Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου! Εκδίδεται, κατόπιν ανάθεσης, μέσα από την οικεία πλατφόρμα του ΤΕΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ: σύμφωνα με το ΦΕΚ 334 Β/21 "αδόμητο" λογίζεται γήπεδο στο οποίο ΔΕΝ υπάρχουν κατασκευές απαιτούσες Άδεια! Βεβαίωση περί "μη δασικού" σημαίνει Τοπογραφικό!
  12. @cofiagΚαλησπέρα. 1. Όχι. 2. Δεν κατάλαβα το ερώτημα περί στέγης.
  13. Ότι όσες Ο.Α. εκδόθηκαν εως 31/12/23 ισχύουν πλέον έως 31/12/27.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.