Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scada pro - Δοκιδωτή πλάκα


noutsaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση προς τους χρήστες του scada pro. Προσπαθώ να εισάγω δοκιδωτή πλάκα σε έναν φορέα μου, ακολουθώντας πλήρως την μεθοδολογία που προτείνεται στο εγχειρίδιο. Η πλάκα είναι και εντελώς ορθογωνική και δεν χρειάζεται καν μοντελοποίηση. Αφού καθορίσω αν θα είναι αμφιέρειστη ή τετραέρειστη, πλάτος συμπαγών ζωνών , χαρακτηριστικά διαδοκίδων και είμαι έτοιμος να ορίσω διεύθυνση 1 και 2, δεν μου εμφανίζει καθόλου το μοντέλο της πλάκας για να κάνω την επιλογή μου,σαν να ακυρώθηκε η εντολή. Υποψιάζεται κανείς (γιατί περί υποψίας θα πρόκειται!), γιατί συμβαίνει αυτό?Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ για πάσα βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς. Έστειλα mail και στην υποστήριξη αλλά ακόμη δεν εδέησαν να απαντήσουν. Έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?

Link to comment
Share on other sites

δε μπορώ να καταλάβω...έκανα κι εγώ μια δοκιμή σε τετραέρειστη πλάκα κι όλα λειτούργησαν καλά...τέτοιο πρόβλημα έιχα με τρειέριστη το οποίο δεν έχω λύσει ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η λύση βρέθηκε. Έκανα την χαμάρα και κατά την εισαγωγή των συμπαγών ζωνών της δοκιδωτής "χτύπαγα" όλα τα περιμετρικά δοκάρια της δοκιδωτής, ενώ απλά πρέπει να χτυπήσεις ένα, σε κάθε πλευρά της πλάκας, δεν χρειάζεται να κλείσεις όλο το περίγραμμα. Ελεεινός!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.