Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παγκρήτιο στάδιο: Αποκολλήθηκαν κομμάτια από το στέγαστρο- Οι επόμενες ενέργειες


GTnews

Recommended Posts

Η κακοκαιρία με την κωδική ονομασία “Avgi” ξήλωσε το παλιό στέγαστρο του Παγκρήτιου Σταδίου. Η αποκόλληση του στεγάστρου έγινε αντιληπτή την ώρα που βρίσκονταν μέσα παιδιά για προπόνηση. Το στάδιο έκλεισε και εκεί μετέβησαν αρμόδιοι για αυτοψία, η οποία συνεχίστηκε και το πρωί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και εναερίτες, που διαπίστωσαν ότι το πάνελ του ανατολικού στεγάστρου είχε ξηλωθεί σε μήκος περίπου 50 μέτρων. Μάλιστα, το πάνελ σφηνώθηκε στο σύστημα αντικεραυνικής προστασίας του Σταδίου με αποτέλεσμα, αφού δεν μπορούσαν οι εναερίτες να έχουν καθαρή εικόνα λόγω των ισχυρών βοριάδων 8-10 μποφόρ, ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να κλείσει την οδό Σπύρου Μουστακλή, που διέρχεται νοτίως του Παγκρήτιου Σταδίου, για λόγους ασφαλείας αφού κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι το πάνελ αυτό δε θα το πάρει ο αέρας και δε θα προσγειωθεί στον δρόμο. 

_3.thumb.webp.d96498087c02d548b131c9e9368ad2a2.webp

Η αποκόλληση σημειώθηκε στο παλιό στέγαστρο, δηλαδή το ανατολικό. Και πιο συγκεκριμένα στη βορειοανατολική πλευρά. Το στέγαστρο αυτό τοποθετήθηκε πριν από 20 χρόνια και δεν αλλάχθηκε ποτέ ως τώρα, με την “αλμύρα” να το διαβρώνει. Το στέγαστρο συνολικά καλύπτει μια επιφάνεια 6.500 τετραγωνικών μέτρων, όπως και το δυτικό, του οποίου η αντικατάσταση ολοκληρώθηκε πέρυσι.

-840x473.webp.e00beb088370471009381f26d0aacb3b.webp

 

Εναερίτες έπιασαν δουλειά στο Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αφαίρεσης των τμημάτων του στεγάστρου που αποκολλήθηκαν ή κινδυνεύουν να αποκολληθούν, σε μια προσπάθεια το Στάδιο να είναι έτοιμο για να παραδοθεί στους πολίτες όπως είπε ο δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός, έστω και τμηματικά από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Οι εναερίτες εκτός από την απομάκρυνση των τμημάτων του στεγάστρου, πραγματοποίησαν και μια επιτόπου καταγραφή, προκειμένου να συνταχθεί σχετική έκθεση, προκειμένου το επόμενο διάστημα να τρέξουν εργασίες πλήρους αποκατάστασης.

 

Πηγή: novasports.gr


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.