Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
Η συντριπτική πλειοψηφία των έργων του προγράμματος "Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι" που έχουν ήδη εξεταστεί ή βρίσκονται σε λειτουργία, διαθέτει τη δυνατότητα έγχυσης στο δίκτυο.

Αυτό τόνισε μιλώντας χθες στη Βουλή ο υφυπουργός ΠΕΝ επισημαίνοντας παράλληλα ότι σήμερα υπάρχουν 774 έργα εν λειτουργία, με σύμβαση σύνδεσης ή κοντά στην υπογραφή της. Εξ αυτών, το 87% διαθέτει δικαίωμα έγχυσης στο δίκτυο.

Σε κάθε περίπτωση, εξ αρχής το πρόγραμμα ανέφερε ότι η έγχυση εξαρτάται από το δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο, πρόσθεσε ο υφυπουργός, σημειώνοντας ότι υπάρχει τοπικός κορεσμός σε κάποια σημεία και αιτήσεις που δεν έχουν εξεταστεί ακόμα.

View full είδηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.