DeMelidou Δημοσιεύτηκε May 13, 2025 at 07:21 πμ Δημοσιεύτηκε May 13, 2025 at 07:21 πμ Καλημέρα σε όλους! Θέμα πολυσυζητημένο: στο σπίτι μου σε πολυκατοικία του 1988 υπάρχει άνοιγμα με υαλότουβλα σε κοινό όριο οικοπέδου. Θέλω να χρησιμοποιήσω τον χώρο σαν δωμάτιο και να ανοίξω παράθυρο. Από την άλλη μεριά βλέπει σε βεράντα γείτονα. Κάτι έχω διαβάσει για δουλείες ανοιγμάτων όπου κατόπιν συνεννόησης με τον γείτονα μπορείς με συμβολαιογραφική πράξη να πάρεις συναίνεση και να βάλεις παράθυρο, προφανώς ανοιγόμενο προς τα μέσα. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο και αν γίνεται αυτό? Ευχαριστώ
gio Δημοσιεύτηκε May 13, 2025 at 09:41 πμ Δημοσιεύτηκε May 13, 2025 at 09:41 πμ On 13/5/2025 at 10:21 ΠΜ, DeMelidou said: Καλημέρα σε όλους! Θέμα πολυσυζητημένο: στο σπίτι μου σε πολυκατοικία του 1988 υπάρχει άνοιγμα με υαλότουβλα σε κοινό όριο οικοπέδου. Θέλω να χρησιμοποιήσω τον χώρο σαν δωμάτιο και να ανοίξω παράθυρο. Από την άλλη μεριά βλέπει σε βεράντα γείτονα. Κάτι έχω διαβάσει για δουλείες ανοιγμάτων όπου κατόπιν συνεννόησης με τον γείτονα μπορείς με συμβολαιογραφική πράξη να πάρεις συναίνεση και να βάλεις παράθυρο, προφανώς ανοιγόμενο προς τα μέσα. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο και αν γίνεται αυτό? Ευχαριστώ Δεν ισχύει απ οτι γνωρίζω. ίσως μόνο μεταξυ των γειτόνων, παρανομα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα