Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστος κάθετης επέκτασης υπάρχοντος σπιτιού


guenevere1975

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα.

Έχω ένα σπίτι στο Λαγονήσι 120 τμ. σε οικόπεδο 350 μέτρων. Έμαθα πως αν βγάλω άδεια οικοδομής εκ νέου μπορώ να το επεκτείνω μέχρι άλλους δύο ορόφους. Μάλλον θα χρειαστούν και εξωτερικές κολώνες και σκάλα και για τους τέσσερις ορόφους. (αυτή τη στιγμή είναι 2 ξεχωριστά σπίτια των 60 τμ που θέλω να ενοποιήσω). Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω πόσο περίπου θα πάει το μαλλί φυσικά μόνο για τον σκελετό.:confused:

Δηλαδή χονδρικά αμοιβή μηχανικού- αρχιτέκτονα, άδεια, το κλιμακοστάσιο και 2 όροφοι των 40 τμ. Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Link to comment
Share on other sites

Το φόρουμ δεν έχει ως στόχο την έρευνα αγοράς. Βγείτε έξω και κάντε μια βόλτα σε διάφορα τεχνικά γραφεία να πάρετε προσφορές. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην πηγή που σας πληροφόρησε για την δυνατότητά σας να χτίσετε, που για να είναι έγκυρη λογικά θα είναι μηχανικός.

 

Πέραν αυτού, ο καθένας εδώ πέρα μπορεί να σας απαντήσει το μακρύ του και το κοντό του. Έστω ότι εγώ σας δίνω μια ενδεικτική τιμή. Τον πιστεύετε τον mred-akias? Έχετε κάποια προσφορά στο χέρι για να συζητήσετε περεταίρω? Δεν μπορείτε να γνωρίζετε αν εγώ θα σας πω μια υπέρογκη αμοιβή απλά και μόνο για να βοηθήσω τον όποιο συνάδελφο από αλληλεγγύη (γτ φυσικά όταν θα σας προτείνουν 2-3 φορές κάτω θα είστε θετικά προδιατεθιμένος).

 

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε την καλοπροαίρετη και φιλική διάθεση της παρούσας δημοσίευσης.

Link to comment
Share on other sites

"το μαλλί" έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Ο μόνος ο οποίος μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση είναι ο συνάδελφος ο οποίος θα εκδώσει την άδεια. Κάθε άλλη προσπάθεια θα έχει αποκλείσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

 

Κάνετε μια επίσκεψη σε μηχανικό, τζάμπα είναι!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.