Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω κάνει στα περισσότερα κουφώματα του σπιτιού μου διαπλάτυνση και σε δυο περιπτώσεις μετατροπή παραθύρων σε μπαλονόπορτες μεγάλες.  Έχω τα εξής ερωτήματα:

- Είναι προτιμότερο να γίνουν καινούργια σινάζια πιο ενισχυμένα για να στηρίξουν τα νέα μεγάλα ανοίγματα, ή να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά πλαίσιο από κοιλοδοκούς;

-  Εάν επιλέξω για πιο "καθαρή" δουλειά (χωρίς επιπλέον γκρεμίσματα προς τα πάνω και εκατέρωθεν για τα σινάζια) τους κοιλοδοκούς, αυτοί πρέπει να τοποθετηθούν από το όριο (ως προς το κατακόρυφο σκέλος) που είναι το άνοιγμα και κάτω ή μπορούν να ξεκινήσουν πιο πάνω από το τωρινό σινάζι;  Διότι μου έχουν αναφέρει ότι το πάχος του κοιλοδοκού συν το κλείσιμο του με σοβάτισμα ή με γυψοσανίδα, θα μου κατεβάσει τουλάχιστον 10 εκατοστά το ύψος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσιεύτηκε

Ο μηχανικός σας, τι σας έχει συμβουλέψει? Η εταιρεία κουφωμάτων?

Γενικά,  το ερώτημα σας εχει τεχνοοικονομικο υπόβαθρο και δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.