chryssap Δημοσιεύτηκε September 20, 2025 at 09:05 πμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2025 at 09:05 πμ Έχω κάνει στα περισσότερα κουφώματα του σπιτιού μου διαπλάτυνση και σε δυο περιπτώσεις μετατροπή παραθύρων σε μπαλονόπορτες μεγάλες. Έχω τα εξής ερωτήματα: - Είναι προτιμότερο να γίνουν καινούργια σινάζια πιο ενισχυμένα για να στηρίξουν τα νέα μεγάλα ανοίγματα, ή να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά πλαίσιο από κοιλοδοκούς; - Εάν επιλέξω για πιο "καθαρή" δουλειά (χωρίς επιπλέον γκρεμίσματα προς τα πάνω και εκατέρωθεν για τα σινάζια) τους κοιλοδοκούς, αυτοί πρέπει να τοποθετηθούν από το όριο (ως προς το κατακόρυφο σκέλος) που είναι το άνοιγμα και κάτω ή μπορούν να ξεκινήσουν πιο πάνω από το τωρινό σινάζι; Διότι μου έχουν αναφέρει ότι το πάχος του κοιλοδοκού συν το κλείσιμο του με σοβάτισμα ή με γυψοσανίδα, θα μου κατεβάσει τουλάχιστον 10 εκατοστά το ύψος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
kostassid Δημοσιεύτηκε September 20, 2025 at 01:31 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2025 at 01:31 μμ Ο μηχανικός σας, τι σας έχει συμβουλέψει? Η εταιρεία κουφωμάτων? Γενικά, το ερώτημα σας εχει τεχνοοικονομικο υπόβαθρο και δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα