AnPo Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 01:34 μμ Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 01:34 μμ Σε σπίτι δύο ορόφων με φέρουσα λιθοδομή, επιλέχθηκε βάσει μελέτης ενίσχυση με μανδύα gunite, γύρω στα 6 εκατοστά, οπλισμός διπλό πλέγμα, φωλιές - χταπόδια κλπ. Στο μίγμα προστέθηκε επίσης υλικό ανάπτυξης κρυστάλλων. Ο μανδύας έπεσε πριν εφτά ημέρες και από το ίδιο βράδυ (κάποιες ώρες μετά την εφαρμογή) και έπειτα καθημερινά, κάθε πρωί και μεσημέρι ως σήμερα, τον κατέβρεχα ώστε να μην στεγνώσει κατά το δυνατόν. Τα προβληματικά σημεία που εντόπισα μέσα στις μέρες είναι τριών ειδών: α. Μερική μόνο κάλυψη του οπλισμού κατά τόπους, δηλαδή υπήρχαν σημεία όπου υπήρχε μια ιδέα από ακάλυπτο πλέγμα. Αυτά τα σημεία τα καλύφθηκαν με επισκευαστικό (δεν ξέρω αν κακώς έγινε). β. Ρωγμές, από μικρές (1 mm) μέχρι 2-3 mm και βάθους από 1mm μέχρι και λίγες (2 έχω μετρήσει ως τώρα) που φτάνουν ως τα 10-15mm. γ. "Σπηλαιώσεις" ή μικρές τρύπες στην επιφάνεια, οι οποίες έχω την αίσθηση ότι αυξάνονται με τις μέρες. Θα συγκρίνω με νεότερες φωτογραφίες ώστε να το διαπιστώσω σίγουρα. Διαστάσεις τις βλέπετε στη φωτογραφία, εκεί κυμαίνονται. Βάθος από 1-2 εκατοστά μέχρι μία που φτάνει και στα 4 εκ. Η μηχανικός από το τηλέφωνο συνέστησε ψυχραιμία και να περιμένουμε κάποιες μέρες ώσπου να στεγνώσει για να επαναξιολογηθεί η κατάσταση. Τον εργολάβο τον περιμένω από κοντά να τα δει. Υπάρχει κάποια άποψη; Είναι εικόνα που την έχετε δει; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 4.jfif 5.jfif 16.jfif 17.jfif 18.jfif 13.jfif
kostassid Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 03:40 μμ Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 03:40 μμ Έιχες προδιαγραφές για τη συνταγή (αναλογίες) του gunite? Ποιος επέβλεπε; Τι ποιότητα λέει η μελέτη. Οπτικά κάτι πάει λάθος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα