Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.
Έχω την εξής απορία, αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει, μιας και πρώτη φορά μου εμφανίζεται τέτοια περίπτωση και είναι από τα πρώτα τοπογραφικά που κάνω. Έχω ένα τυφλό χωράφι για το οποίο έχω απλά συμβόλαιο που αναφέρει μόνο το συνολικό του εμβαδό και περιγράφει με ποιούς αγρούς συνορεύει. Συνολικά είναι 2000 τ.μ. και από εκεί και πέρα δεν περιγράφει μήκος πλευρών και φυσικά δεν υπάρχει κανένα τοπογραφικό. Επίσης δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο στα γειτονικά κληροτεμάχια. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο το συμβόλαιο του ιδιοκτήτη, βρήκα έναν χάρτη διανομής όπου δεν έχει ορόσημα, ούτε μήκη πλευρών και δεν ειναι σκαναρισμένο καλά και έχω τα όρια του κτηματολογίου. Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να επικαλεστώ ότι η διανομή στερείται γεωμετρικών στοιχείων και δεν είναι εφαρμόσιμη στο έδαφος; Μπορώ απλά να λάβω υπόψη τα στοιχεία του Κτηματολογίου; Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.