Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακό αρχιτεκτονικής


SophieK

Recommended Posts

Γειά σας,

 

είμαι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ και αυτή την περίοδο κοιτάζω για μεταπτυχιακό. Από την έρευνα που έκανα βρήκα πολύ ενδιαφέρον το "Σχεδιασμός Χώρου-Αρχιτεκτονική" που γίνεται στη σχολή Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ. Θα ήθελα αν κάποιος το έχει παρακολουθήσει να μου πει τελικά τι αποκόμισε από την εμπειρία του. Αξίζει; Ειδικά στην περίπτωση μου, όπου προέρχομαι από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών θα μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω; Θα χρειαστεί να κάνω κάποια προετοιμασία (π.χ. σχέδιο κλπ). Έμαθα ότι για την εισαγωγή στο μεταπτυχιακό μεγάλη σημασία δίνουν στο δοκίμιο. Ο αριθμός πτυχίου πόσο ρόλο παίζει; Και τέλος προτιμούν Αρχιτέκτονες ή δεν κάνουν διακρίσεις. Όποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθούσε.

 

Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι αρκετά θεωρητικό. Δεν κάνει advanced architectural design (αν αυτό έχεις στο μυαλό σου) και ίσως σου φανεί κουραστικό εφόσον δεν είσαι αρχιτέκτονας.

Επίσης ξέρω ότι έχει πολλή ζήτηση σαν τμήμα οπότε παίζει και να προτιμούν αρχιτέκτονες...πάντως αν βρεις κάνα "γνωστό" έχεις περισσότερες πιθανότητες!! ;) και παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο το statement που θα κάνεις όταν κάνεις αίτηση.

 

Παρ'ολ'αυτά είναι πολύ ενδιαφέρον μεταπτυχιακό και όσοι γνωστοί μου αρχιτέκτονες το έχουν παρακολουθήσει λένε ότι είναι πολύ καλό. :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.