Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τόπος διαμονής-αδεια Η/Μ εγκαταστάσεων και ΑΠΥ


Vlad

Recommended Posts

Καλησπέρα,

δίνοντας εξετάσεις στο ΤΕΕ, μας ενημέρωσαν οτι πρέπει να βγάλουμε άδεια μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στη διεύθυνση βιομηχανίας της νομαρχίας του τόπου διαμονής. Θέλω να ρωτήσω αν, με το να εχω μονιμη κατοικία σε μία νομαρχία και να βγάλω εκεί την άδεια, έχω και τη δυνατότητα να υπογραψω/μελετήσω/εργαστώ σε οποιαδήποτε άλλη νομαρχία ή περιφέρεια.

 

Παρομοίως αν ανοιξω βιβλία-έναρξη επαγγέλματος, στη νομαρχία πρώτης κατοικίας μου, αν μπορω με τα ίδια βιβλία, να εργαστώ σε άλλη νομαρχία, αν θα πρέπει να τα "ακυρώσω" και να ξανακάνω αίτηση στην άλλη νομαρχία.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δουλεύεις οπουδήποτε στην Ελλάδα. Έχε υπόψην όμως ότι μακριά από την έδρα σου οι αμοιβές προσαυξάνονται με ενα ποσοστό εκτός έδρας. Αν βγάλεις εργοληπτικό πτυχίο εκεί θα πρέπει να δηλώσεις ένα κύριο και ένα δευτερεύοντα νομό που μόνο εκει θα μπορείς να δραστηριοποιηθείς...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.