APOST77 Δημοσιεύτηκε November 5, 2009 at 05:27 πμ Δημοσιεύτηκε November 5, 2009 at 05:27 πμ καλημερα συναδελφοι.με ενδιαφερει να μαθω το κοστος ενισχυσης μιας περιοχης γυρω απο ενα υποστηλωμα,και στην παρεια της δοκου(οπου υπαρχει η μεγαλυτερη διατμηση) με υαλονηματα-ανθρακονηματα.εχω πληροφορηθει για τα μειονεκτηματα της λυσης με αυτη τη μεθοδο και οτι πιθανον η ερωτηση ειναι καπως αοριστη οσον αφορα τις πιθανες στρωσεις που μπορει να χρειαζονται,απλως θα με βοηθουσατε αν με παραπεμπατε σε καποιες πληροφοριες επ αυτου η καποιο λινκ.ευχαριστω Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας ,ευχαριστώ ZaXoYs
Athan Δημοσιεύτηκε November 5, 2009 at 06:13 πμ Δημοσιεύτηκε November 5, 2009 at 06:13 πμ Για τεχνικά χαρακτηρηστικά μπορείς να ψάξεις τις λίγο πολύ "γνωστές" εταιρείες που τα προμηθεύουν. Η εφαρμογή τους είναι γενικά εύκολη. Θέλει πολύ προσοχή στη σωστή αποκατάσταση των μελών προτού εφαρμοσθούν αυτά εξομάλυνση των ακμών κτλ. Όσον αφορά στις στρώσεις νομίζω ότι συνηθίζεται να είναι min 2 αλλά το πλήθος τους μπορεί να υπολογισθεί κατά τη μελέτη. Το σχετικό λογισμικό της Lh νομίζω πως διαθέτει σχετική δυνατότητα.
iovo Δημοσιεύτηκε November 5, 2009 at 06:15 πμ Δημοσιεύτηκε November 5, 2009 at 06:15 πμ Συνάδελφε καλημέρα μπορείς να βρείς στοιχεία σε εταιρείες εμπορίας ανθρακουφασμάτων ή υαλουφασμάτων όπως η SIKA και η Fyfe, αλλά και στην σελίδα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του τμήματος ΠΜ του Πανεπιστημίου Πατρών http://eclass.upatras.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=12 Δες τα μαθήματα CIV1507, ARCH149 και ARCH148.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα