Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κι ενώ εμείς τρέχουμε σαν τον Βέγγο....


koulosb

Recommended Posts

Προσωπικά πρώτη φορά έχω δει τέτοια επιχειρηματική δραστηριότητα. Δηλ. επένδυση με εξασφαλισμένη την απόσβεση. Να μου πεις και μένα να πάω να επενδύσω με ξένα χρήματα.

 

Και να μη συζητήσουμε και λεπτομέρειες όπως το ότι η "επένδυση" 'εγινε μέσω offsore εταιρείας για να αποφύγει ο έντιμος αυτός πολίτης την εφορία. Αυτό θα πει πολιτκός πρότυπο. Σου λέει ευθέως ότι μόνο τα κορόΙδα πληρώνουν σ' αυτή τη χώρα, και βασικά δεν έχει κι άδικο.

Link to comment
Share on other sites

@ tech_junky : το οτι εσυ προσωπικα δεν εχεις ξαναδει τετοια επιχειρηματικη δραστηριοτητα δεν αφορα κανεναν φιλε - την αγνοια σου περι του real estate δειχνει μονο. Το sale & lease back ειναι μια αρκετα συνηθισμενη τακτικη του development.

 

Επι της ουσιας, εγω δεν δικαιολογω βεβαια τον Βουλγαρακη, απλα και μονο γιατι η δραστηριοτητα αυτη δεν ειναι συμβατη με την κατοχη της εξουσιας. Τοσο απλο. Αυτη ειναι η ουσια, οπως και το οτι το ζευγος Βουλγαρακη μεσω των υπερακτιων ειχαν στην κατοχη τους ακινητα αξιας αρκετων εκατομμυριων ευρω. Κατι που δημιουργει υποψιες. Αλλα απαντηθηκαν πολλα οταν μαθαμε για τον ρολο της συζυγου στα του Βατοπεδιου.

 

Τα αλλα περι της ξαδελφης του Κωστακη εγω τα θεωρω λιγο λαικισμο. Ολοι οι εφοπλιστες ετσι λειτουργουν. Πολλοι δεν εχουν καν γραφεια στην Ελλαδα αλλα στο noo yawk. Το οτι ειναι μελος του ΔΣ της Πειραιως αφορα τους μετοχους της Πειραιως. Εχετε μετοχες? Διαμαρτυρηθειτε. Αν σας ενοχλει που οι καταθεσεις σας φευγουν απο την Ελλαδα αποσύρετέ τις. Η Πειραιως ειναι ιδιωτικη εταιρεια.

Link to comment
Share on other sites

το οτι εσυ προσωπικα δεν εχεις ξαναδει τετοια επιχειρηματικη δραστηριοτητα δεν αφορα κανεναν φιλε - την αγνοια σου περι του real estate δειχνει μονο. Το sale & lease back ειναι μια αρκετα συνηθισμενη τακτικη του development.
Χωρίς να είμαι σχετικός με το real estate, καταλαβαίνω την τακτική sale & lease back όταν εφαρμόζεται από έναν εργολάβο που έχει ανάγκη ρευστότητας. Εδώ όμως έχουμε την ίδια την τράπεζα να εφαρμόζει αυτή την τακτική (δηλ. την πηγή της ρευστότητας) και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κέρδισε. Η συναλλαγή αυτή μου μοιάζει περισσότερο σαν δώρο προς το Βουλγαράκη με σκοπό καποια ανταλλάγματα που δεν τα γνωρίζω. Στην τελική, είμαι βέβαιος πως η Πειραιώς κέρδισε κι από τη μπίζνα με το Βουλγαράκη, κι από την τοποθέτηση της ξαδέλφης ΚΚ στο ΔΣ. Το ερώτημα είναι ποιος έχασε.
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.