aginor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 γραφω μια διευθηνση, και μου κανει μια προταση απο κατω. παταω πανω στην προταση και μου λεει οτι δεν υπαρχει. πως δεν υπαρχει? αφου αυτο μου κανει την προταση? google earth.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpinor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 το έχεις αναβαθμίσει στο 5.1? νομίζω ότι εμφανίζει κάποια bugs. έμενα χθες που το πέρασα μου δημιούργησε πρόβλημα στην επικοινωνία με το archicad (δεν έκανε capture & εισαγωγή) και αναγκάστηκα να επιστρέψω στο 5.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 aginor μηπως έχεις κανένα ιό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aginor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 και ο ιος δημιουργει προβληματα μονο στο google earth?? το μηχανιμα ειναι κατα τα αλλα οκ. τσεκαρισμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα