Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες για τα μαθήματα του συγκεκριμένου τμήματος και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο μέλος φοιτητής ή απόφοιτος από αυτό, ο οποίος θα μπορούσε να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα πρώτα απ' oλa. Σπουδάζω σ'αυτό το τμήμα. (Είμαι επί πτυχίο) Ότι θελήσεις σχετικά με τα μαθήματα κ γενικώς με την σχολή ρώτησε με. Εγώ εδώ θa είμαι.

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

ειμαι σπουδαστης πολιτικος μηχανικος Τ.Ε. και ενδιαφερομαι για κατατακτηριες στο αντιστοιχο τμημα (Μ.Χ.Α) της Βεροιας, μηπως γνωριζεται τη χρειαζεται και τη δικαιωματα αποκταω;

Δημοσιεύτηκε

Κατατακτήριες είναι σύμφωνα με τον βαθμό του πτυχίου. Τα δικαιώματα είναι στις κατηγορίες 1,2 και 27. Πρόσφατα ένας συνάδελφος γράφτηκε στην κατηγορία 10 ( συγκοινωνιακά ) . Πως; Δε το γνωρίζω.

Δημοσιεύτηκε

Δε ξέρω για μέσο ... Πτυχίο έχει μόνο ΅ηχανικών χωροταξίας. Εάν μπεις μέσα στο τεε στα μητρώα έχει το Ονομα κ το τηλέφωνο του συναδέλφου.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

xkal σου έστειλα πμ, αλλά δε γνωρίζω εάν το έλαβες επειδή δε μου το βγάζει στα απεσταλμένα. ( σορρυ για το εκτός θέματος)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.