Μετάβαση στο περιεχόμενο

TMXA

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TMXA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και από μένα. Λοιπόν , tttt έχω τελειώσει Μηχ. Χωροταξίας και θα σου πώ ότι αυτή την στιγμή τα πράγματα για ένα Πολεοδόμο-Χωροτάκτη είναι δύσκολα, διότι σε περιορίζει μόνο στα δημίσια έργα. Δημόσια έργα αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ... Επίσης όπως προαναφέρθηκε το αντικείμενο ενός Μηχανολόγου είναι πιο ευρύ .... Μπορεί να δουλέψει και ιδιωτικό τομέα και Δημόσια έργα. Επίσης να κοιτάξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο! Όσο για την γνώση, μπορείς μέσα από τα μαθήματα επιλογής, να διαλέξεις μαθήματα για την κατεύθυνση που θέλεις. πχ. ηλεκτρολογικομηχανικός τομέας, παραγωγή/διοίκηση, ενεργειακός τομέας κτλ. Και έτσι αποκτάς όσες περισσότερες γνώσεις μπορείς για αυτό που θέλεις. Εγω θα πήγαινα πάντως ΜΠΔ με τα χίλια!! Ασχέτως εάν λέει ΜΠΔ, είσαι ένας μηχανολόγος μηχανικός με κατεύθυνση παραγωγής και διοίκησης. Και εάν συνδυάσεις τη σχολή ΜΠΔ με ένα πτυχίο γερμανικών θα είσαι άπιαστος. Αυτά από μένα ...
  2. xkal σου έστειλα πμ, αλλά δε γνωρίζω εάν το έλαβες επειδή δε μου το βγάζει στα απεσταλμένα. ( σορρυ για το εκτός θέματος)
  3. Δε ξέρω για μέσο ... Πτυχίο έχει μόνο ΅ηχανικών χωροταξίας. Εάν μπεις μέσα στο τεε στα μητρώα έχει το Ονομα κ το τηλέφωνο του συναδέλφου.
  4. Κατατακτήριες είναι σύμφωνα με τον βαθμό του πτυχίου. Τα δικαιώματα είναι στις κατηγορίες 1,2 και 27. Πρόσφατα ένας συνάδελφος γράφτηκε στην κατηγορία 10 ( συγκοινωνιακά ) . Πως; Δε το γνωρίζω.
  5. Hθελα να ρωτήσω κάτι. Εάν δώσω κατατακτήριες στους Τοπογράφους ΑΠΘ, θα πάω στο πρώτο έτος; Θα πάω στο πρώτο έτος και θα αναγνωριστούν τα όμοια μαθήματα ή πάω στο 3ο ή 5ο εξάμηνο και χρωστάω κάποια μαθήματα; Παρακάτω παραθέτω την ανακοίνωση: http://www.topo.auth.gr/greek/NEWS/doc/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3_2009_%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%9C-%CE%91%CE%A0%CE%98.doc
  6. DEV δεδομένα με ακριβεια pixel στα 90 μέτρα: http://srtm.csi.cgiar.org/SELECTION/inputCoord.asp Μαυρίζουμε τα κουτάκια που μας ενδιαφέρουν και μετά πατάμε το Search και τα κατεβάζουμε. Επιπλέον έχω δεδομένα για ArcGis για το σύνολο της Ελλάδας ( Οδικό- σιδιροδρομικό , ΟΤΑ, Corine, Χωρια-Πόλεις, προστατευόμενες περιχές, Λίμνες, Ποτάμια, Περιφέρειες, υψόμετρα ) σε σε greek grid όλα, αλλά μας τα έχουν δώσει από το πανεπιστήμιο για εκπόνηση εργασίας και δέ ξέρω ποιανού είναι. Εάν δεν τείθεται πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων να σας πω την ιστοσελίδα που βρίσκονται.
  7. Καλησπέρα πρώτα απ' oλa. Σπουδάζω σ'αυτό το τμήμα. (Είμαι επί πτυχίο) Ότι θελήσεις σχετικά με τα μαθήματα κ γενικώς με την σχολή ρώτησε με. Εγώ εδώ θa είμαι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.