Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vangelis Dalietos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Vangelis Dalietos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πέρυσι είχε δει ενας μηχανικός το σπίτι και μιλήσαμε χθες και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας. Αύριο θα έρθει να δει και αν έχει αλλάξει κατι για να μου δώσει και το οκ. Σύντομα θα πάρω και τιμές για το σύστημα κέλυφος να δω αν τα αντέχει η τσέπη μου και θα σας πω τα νεα εδώ Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις σύντομες απαντήσεις σας.
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως ρωγμές δεν έχει το σπίτι και για εναν περίεργο λόγο δεν καταλαβαίνει απο σεισμούς αλλά καλό θα είναι να κάνω εναν έλεγχο καλού κακού. Το σύστημα κέλυφος είναι με dow γύρο και πάνω απο το σπίτι;
  3. Καλησπέρα! είμαι νεο μέλος του φόρουμ και λογικά θα χρειαστώ αρκετές συμβουλές και ιδέες απο σας. Εδώ και 1 χρόνο μένω σε μονοκατοικία του '53 με τρελό πρόβλημα θερμομόνωσης και γενικά ειναι σε χάλια κατάσταση. Αυτη τη στιγμή δεν έχει θερμομόνωση καθόλου (κρύο το χειμώνα και ζέστη το καλοκαίρι). Θέλω αν γνωρίζεται να μου προτείνεται εναν καλό τρόπο να θερμομονώσω το σπίτι μου αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα μετα το οικονομικό είναι οτι το σπίτι ειναι όλο χωρίς κολόνες και φτιαγμένο απο τσιμεντόλιθους και ενα δωμάτιο απο πλίθα. Η απορία μου είναι τι θα μπορούσα να βάλω χωρίς να του προσθέσω πολύ βάρος και μου έρθει όλο στο κεφάλι. Και αν πάνω κάτω γνωρίζεται και τιμές ανα τετραγωνικό. Σε διαφόρους μάστορες που ρώτησα οι τιμές και οι προτάσεις τους ηταν βάση συμφερόντων και εταιριών που προωθούσαν γιαυτο και δεν κατέληξα πουθενά..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.