Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikolaos Mhtsogloy

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nikolaos Mhtsogloy

  1. Σπουδαιο κειμενο και πολυ πληροφοριακο (τουλαχιστον σε εμενα και σας ευχαριστω θερμα κε Ροδοπουλε) ! Μια 2 μικροερωτησουλες ακομα θα ηθελα και δεν σας κουραζω αλλο... η ερωτηση που σας εκανα ηταν στο θεμα της προσφυσης.Δηλαδη αν με την νεροπισα που αραιωνεται με νερακι θα εχω την ιδια προσφυση με το ασφαλτικο βερνικι που ειναι βενζοδιαλυτο.Η απλως θα αρχισει να ξεκολλαει και να λιωνει η νεροπισα.Απλως θελω να ξεκαθαρισω αν πρεπει να εχω καλη προσφυση με τα στεγανωτικα μου η απλως θα πρεπει να σκεπαζουν τις επιφανειες χωρις να με ενδιαφερει αν κολλανε στο υποστρωμα.Πιστευω ειναι ευκολο μια μικρη απαντησουλα στην λεπτομερεια αυτην. Και δευτερο ερωτημα ειναι : το χαμηλο κοστος των μηχανικων που προαναφερατε ,ωστε να συνεργαστει με τεχνικη εταιρεία μονωσεων ποιο ειναι ;;; οι φουκαραδες με τις μονωσεις (εγω τουλαχιστον) δουλευουν 3-4 μηνες τον χρονο για να βγαλουν τα προς το ζειν,περα οτι πρεπει καθημερινα να αποδεικνυουν οτι δεν ειναι παγαπόντηδες γιατι καποιοι συναδελφοι τους φροντισαν στο παρελθον για αυτο (αν παρουν και μηχανικο δεν θα εχουν μαντηλι να κλαψουν ).Οι τιμες οσων μηχανικων εχω γνωρισει 20 χρονια στην δουλεια αυτην ειναι υπερογκες και απλησιαστες( απειρα παραδειγματα) Απο την αλλη πλευρα δεν νομιζω οτι ειναι οι πλεον ειδικοι στις εργασιες αυτες ,ιδιως οταν βλεπω καινουριες κατασκευες να εχουν προβληματα με υγρασιες.Συμφωνω σε θεματα στατικοτητας και θερμομονωτικοτας ειναι αρμοδιοι,αλλα για παραπερα λιγοι εχουν τις γνωσεις και την πειρα (πχ χημικος μηχανικος).Οποτε για να βρω καποιον με στοιχειωδης γνωσεις επανω στο αντικειμενό μου πρεπει να πληρωσω τον Κουκο Αηδόνι. Αν κανω λαθος και οι τιμες που λεω ειναι λαθος και εξωπραγματικες, θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε μια ταξη μεγεθους για τον μισθο ενος μηχανικου (η και το ημερομίσθιο ακόμα) ... (εισασταν κατατοπιστικοτατος και ευχαριστω και παλι για τον χρονο που αφιερώσατε!!) Με εκτιμηση και φιλικα ! Μητσογλου Ν.
  2. Σας ευχαριστω για τις διευκρινησεις κ Ροδοπουλε και με συγχωρειτε για το υφος μου αρχικα.Αυτα ολα που λετε ειναι σωστα και κατανοητα απολυτα.Οσο αφορα τις επιπλεον στεγανωτικες στρωσεις οπως αυτη της νεροπισσας πιστευετε πως εχει καποια σημασια; η απλως δεν βοηθαει στην προσφυση των επομενων στρωσεων.Αυτη ηταν η απορια η δικια μου και ειναι ακομα να σας πω την αληθεια ! Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας!
  3. +2 και απο μενα ρε παιδια,συμφωνω! αλλα να καταλαβαινουμε κι εμεις οι αγραμματοι ανθρωποι τι εννοειτε και με τι κωδικες απαντατε μεταξυ σας.δεν απανταει πουθενα το ποστ του κου Ροδοπουλου παραπανω (με ολο τον σεβασμο)... κι αν απανταει τοτε δεν καταλαβαινει αυτος που ρωταει.λιγο πιο απλα αν θελετε να μας τα λετε ή μην απαντατε καθολου.δεν υπαρχει λογος επιθετικοτητας και ειρωνείας νομιζω .Και το φορουμ σας πιστευω ειναι ανοιχτο για ολους ,οχι για μηχανικους μονο,εχω αδικο; φιλικά και με εκτίμηση παντα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.