Μετάβαση στο περιεχόμενο

Flori

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

282 profile views

Flori's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ Τελικά τη βρήκα τη λύση Δουλεύει το σύστημα και με ένα καλώδιο εντολής και επιστροφής Ολα καλά.
  2. Τα καλώδια στο Μπουφόν είναι μαυρα,άνοιξα 3 μπουτόν και τα 3 είχαν μαύρα καλώδια. Με έναν συνάδελφο που μίλησα μου είπε ότι παλια έδειναν φάση στο μπουτόν για εντολή . Παίζει κάτι τετοιο? Και να είχα το ίδιο καλώδιο για εντολή και επιστροφη. Δεν ξέρω παιδιά ,με έχει μπερδέψει.
  3. ο ουδέτερος στην εγκατάσταση είναι γκρι άπλα στην φώτο είναι μπλε γιατί έκανα εγώ δοκιμές και έμεινε το χρώμα μπλε
  4. Ναι , τα 2 είναι γενικά ( φάση ουδέτερο) και το άλλο επιστροφή από τα φώτα ή εντολή από τα μπουτόν. Τώρα τι κάνω? Γνωρίζεις εάν υπάρχει κάτι αντιστοιχώ ώστε να το αλλάξω?
  5. Καρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια, Δν πρέπει να είναι αυτό γιατί μου λείπει ένα καλώδιο, Δηλ. από τον τοίχο έχω μόνο τρία καλώδια (ένα γκρι και δυο μαύρα), και λογικά το γκρι είναι ουδέτερος και τον έβαλα στη μπάρα ουδέτερου Μετά ακουμπώντας τα μαύρα ένα ένα στη φάση είδα ότι το ένα άναβε τα σταθερά φώτα της εισόδου και τη καμπίνα του ασανσέρ ενώ το άλλο μαύρο μου άναβε τα φώτα της σκάλας που είναι πάνω στον αυτόματο κλιμακοσταίιου όπως φαίνεται στη φώτο από ένα καλώδιο παιρνη εντολή και ανάβει τα φώτα μάλλον θέλει κάποιο ιδιαίτερο αυτόματο.τι να πω?
  6. Οχι είναι μια πατέντα μάλλον , θα βάλω και φώτο για να δείτε. Δεχόταν μόνο τρία καλώδια (2 γενικά και μια εντολή-επιστροφή) και έτσι δούλευε. τώρα έχω μπλέξη εγώ να βγάλω άκρη.
  7. Ναι ισχύει οτι η πολυκατοικία ειναι παλιά, του 65'. Τα μπουτόν εχουν μεσα 2 μαύρα καλώδια... Το πρόβλημα μου ειναι τώρα τι κάνω?? Πως θα βγάλω άκρη ώστε να βάλω εναν αυτόματο κλιμακοστασίου μ' αυτό το σύστημα ή τι μπορώ να κάνω.
  8. Καλήμερα σας, Έχω πρόβλημα με αυτόματο κλιμακοστασίου. Η πολυκατοικία έχει μόνο 3 καλώδια , 2 γενικά (φάση , ουδέτερο) και ένα κοινό για τα φώτα κλιμακοστασίου και τα μπουτόν. Για να αλλάξω αυτόματο τι πρέπει να κάνω και πως το συνδέω? Κάποια γνώμη , βοήθεια γιατί δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.