Μετάβαση στο περιεχόμενο

drainsu

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

drainsu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο! Έχει λυθεί η απορία μου.. βοηθητικό και το σκαριφημα.
  2. όχι δυστυχώς.. γενικότερα οι τρόποι σύνδεσης ποιοι είναι;
  3. Έχουμε μια σκάλα από μεταλλικό σκελετό με βαθμιδοφόρο από κομμάτια λαμαρίνας 8mm παχος. Πώς συνδέονται τα κομμάτια λαμαρίνας με τοιχείο και με δάπεδο;
  4. εάν σύμμικτο σημαίνει μεταλλική κατασκευή και μπετόν μαζί, τότε ναι..
  5. οκ... κάτι άλλο τώρα. τα κυλινδρικά μεταλλικά υποστυλώματα μιας pilotis μπορούν να συνεχίσουν να είναι κυλινδρικά μέσα στο επάνω κτίριο και να αποτελούν το φέρων οργανισμό του; δηλαδή το κτίριο να είναι από σκυρόδεμα αλλά ο φ.ο. του να είναι τα μεταλλικά κυλινδρικά υποστυλώματα της pilotis.
  6. έστω ότι η οροφή θα είναι μεταλλική κατασκευή. στα υπόλοιπα μέρη του κτιρίου, τις όψεις, μπορεί να συνδυαστεί ο μεταλλικός φέρων οργανισμός με πλήρωση από τούβλα ή μη οπλισμένο σκυρόδεμα; οι οψεις εξωτερικά όπως κι η οροφή να είναι επενδυμένες με πανέλα αλουμινίου.
  7. Άρα η οροφή θα πρέπει να είναι από μεταλλική κατασκευή ;
  8. Μπορεί ένας χώρος 8,5x5μ. να στεγαστεί με κεκλιμένη οροφή από πλάκα μπετόν χωρίς ενδιάμεσα υποστυλώματα και με εξωτερική επικάλυψη από πλάκες αλουμινίου;
  9. γεια σας, έχω τελειώσει μηχανικός αεροσκαφών και είχα στείλει το βιογραφικό μου στην aegean, μετά από αγγελία της για Τεχνικούς - Τεχνίτες για το Τμήμα Interior, και έχω συνέντευξη την ερχόμενη εβδομάδα. καμία συμβουλή; τι περίπου θα περιλαμβάνει η συνεντευξη αν ξέρει κανείς..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.