Μετάβαση στο περιεχόμενο

APO

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by APO

  1. καλησπέρα συνάδελφοι! Εσφαλμένα προφανώς, όπως αποδείχθηκε σήμερα, έχω καταθέσει κάποιους φακέλλους τακτοποίησης ΗΧ, όπου ενώ το σπίτι ανήκει σε δύο άτομα ( ζευγάρι) εγώ κατέθετα όλα τα έγγραφα (αίτηση, εξουσιοδότηση, Υπ. Δήλωση) μόνο στο όνομα του ενός από τους δύο, γιατί έτσι νόμιζα ότι αρκεί! Σήμερα λοιπόν, κατά την κατάθεση κάποιων φακέλλων, μου ξεκαθαρίστηκε από την υπάλληλο της Πολεοδομίας ότι πρέπει να έχω και εξουσιοδότηση από τον δεύτερο και υπογραφή του συν.ιδ. στην αίτηση. Εξ'αρχής έτσι ήταν, και απλά εγώ δεν το πήρα χαμπάρι ή άλλαξε κάπου στη διαδρομή? Και αν ναι, στους φακέλλους που έχουν κατατεθεί εδώ και δύο μήνες όπου μπορεί να υπολογίστηκε και το πρόστιμο, τι πρέπει να κάνω? Πρέπει να τα συμπληρώσω? Και αν δεν το κάνω, ξέρει κανείς τί συνέπειες θα έχει αυτό για τους ιδιοκτήτες? Δεν διασταυρώνονται/ενημερώνονται αυτόματα αυτά τα στοιχεία? Μήπως έχει τύχει σε κάποιον? Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Είναι η πρώτη φορά που γράφω οπότε δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα. Ενώ έχει γίνει προηγουμένως αρκετές φορές αναφορά στις σοφίτες δεν μπόρεσα στην ανασκόπηση να βρω απάντηση στο ερώτημα αν κατά την τακτοποίηση σοφίτας με τον Ν3843 πάιρνεις όλη την επιφάνεια του ορόφου/σοφίτας ή ένα τμήμα που βρίσκεται πάνω από κάποιο ύψος. Υπάρχει ένα οφέλιμο ύψος κάτω από το οποίο ο χώρος δεν θεωρείται χρησιμοποιήσιμος άρα εκπίπτει της ρύθμισης? Εγώ θεώρησα το ύψος 1,20 ως "οφέλιμο ύψος", (χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί) και όσα μ2 επιφάνειας αντιστοιχούν σε ύψος χαμηλότερο από αυτό τα αφαίρεσα. Έχει λογική αυτό? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.