Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μανος78

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μανος78

  1. ευχαριστω για την ανταπόκριση, πίστευα πως το γραφιτούχο είναι καλύτερο από το απλό. μπορεις να μου δωσεις σε παρακαλώ χαρακτηριστικα του fiblan? δηλαδή ειναι γραφιτούχο ή όχι? eps 100? επίσης αν μπορεί κανεις να μου στειλει σε pm κάποιο site για να ερθω σε επικοινωνία μαζι τους για αποστολη σε περιπτωση που αποφασισω να προχωρησω? το ζηταω αυτο διοτι εδω στην επαρχεια οι τιμες ειναι σιγουρα υψηλοτερες του κανονικου.
  2. η τιμη ειναι για 5αρα γραφιτουχα. το θεμα ειναι οτι αν ξεφυγει το κοστος ισως δεν το προχωρησω το σπιτι. ο σοβας της θερμοπροσοψης δεν ειναι ανωτερος απο τον απλο?θα εχω και με αυτον προβλημα υγρασιας?
  3. Καλησπέρα σας συνάδελφοι, διαβάζω με θαυμασμό την δουλειά και τις συμβουλές σας, αλλά χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια σε κάποια θέματα. Έχω μια ημιτελή οικοδομή κατασκευασμένη από το 2007 στο στάδιο της τοιχοποιίας. Δυστηχώς δεν ύπάρχει πλέον επιβλέπον μηχανικός. Αποφάσισα να ξεκινήσω την αποπεράτωσή της αλλά έχω διάφορα θέματα. Η εξωτερική τοιχοποιία έγινε με 25άρι τούβλο (lavablock) λόγω του ότι θα προχωρούσα σε θερμοπρόσοψη. Έπειτα από μια προσφορά που πείρα (ζω σε επαρχεία) μου βγαίνει η θερμοπρόσοψη 40 ευρώ / τμ. Δυστηχώς αυτό το νούμερο με βγάζει αμέσως εκτός προϋπολογισμού. Επίσης μου ανέφερε ότι η μέτρηση των ανοιγμάτων προσμετράται κανονικά! Η σκέψη που κάνω τώρα είναι μήπως τελικά καταλήξω στον παραδοσιακό σοβά ή για λίγο καλύτερο αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσω τον σοβά της θερμοπρόσοψης με τις ριτίνες και το δίχτυ έτσι ώστε να μειώσω το συνολικό κόστος. Ξέρω ότι δεν είναι η σωστή λύση αλλά αυτά την τράπεζα δεν την ενδιαφέρουν. Το ποσό είναι καθορισμένο που μου δίνουν. Ποια η γνώμη σας στα παραπάνω? Έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον τρόπο σοβατίσματος? Καλή Ανάσταση σε όλους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.