Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kwnstadina Stergiou

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kwnstadina Stergiou

  1. Με τους ορους απο προεδρικο διαταγμα 78/88 ΦΕΚ_Α-3425.2.1988 αποστασεις 10 μ Σ.δ.=0.9 καλυψη=0.30 κτλπ. δεν εχω το υλικο για την πυρ/κη μελετη
  2. Καλημέρα!! Η Ο.Α. αναγράφει συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι εκτός σχεδίου περιοχή.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα την βοήθεια σας σαν νέα μηχανικός. Έχω μια υπόθεση για αλλαγή χρήσης απο συνεργείο αυτοκινήτων σε εμπορική αποθήκη (μαλλον καβα ποτων). Ποια ειναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ωστε να ολοκληρωσω την διαδικασια? Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων !
  4. Γεια σας! Έχω κηρυχθεί μειοδότης δημοσίου έργου για πρώτη φορά και προφανώς δεν υπάρχει εξοικίωση με την όλη διαδικασία. Γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι διαδικασίες που απαιτούνται από εδώ και μπρος και ποια η χρονολογική τους σειρά. Το έργο είναι κυρίως χωματουργικό με εκβραχισμούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλημέρα! Σας ευχαριστω πολύ όλους για την βοήθεια! Να είστε όλοι καλά !!! :-) :-) :-)
  6. Γεια σας, θα ήθελα τη βοηθειά σας! είμαι καινούρια στη χρήση autocad! έχω ένα σχέδιο σχεδιασμένο στην 1:1 πραγματική κλίμακα και θέλω να το εκτυπώσω σε κλίμακα 1:100... Ποιο είναι το κατάλληλο ύψος διαστάσεων και γραμμάτων για αυτή την κλίμακα και πως μπορώ να το βρίσκω και για άλλες; Στον καθηγητή που πήγα να μάθω το πρόγραμμα μου έδειξε τα layout στο γραφείο όμως που κάνω εξάσκηση δουλεύω με autocad 2004 και 2005...Οποιαδήποτε απάντηση θα είναι χρήσιμη ευχαριστώ εκ των προτέρων :-(
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.