Μετάβαση στο περιεχόμενο

noikokiris25

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by noikokiris25

  1. Ναι,αλλα ποιο ειναι το σωστο θελω να μαθω..Δεν μπορει να χρεωνει ο διαχειριστης οτι γουσταρει..Θα ηθελα να ξερω με ποιο τροπο υπολογιζεται το αποθεματικο που πρεπει να πληρωνει ο καθε ενοικος και με ποιο ποσο αντιστοιχει εξισου στον καθενα για τα κοινοχρηστα..με ποια κρητηρια χρεωνομαστε?Και μιλαμε για μια οικοδομη,χωρις ωρομετρηση,πετρελαια κτλ,με ατομικη θερμανση..μονο χρεωσεις για συντηρηση ανελκυστηρα,δεη,νερο και συνεργειο καθαρισμου..πρεπει ολοι να δινουν το ιδιο ποσο?
  2. Γεια σας και συγχαρητηρια για το site σας.. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο θεμα που αναφερω στον τιτλο..Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,προκειται για μια οικοδομη χωρις καταστατικο με 3 διαμερισματα στον καθε οροφο,διαφορετικου εμβαδου,με μαγαζι στο ισογειο και με δωμα στην ταρατσα..Απ οτι γνωριζω τα κοινοχρηστα πρεπει να βγαινουν με βαση τα μετρα καθε σπιτιου(η σε αλλη περιπτωση τα χιλιοστα ιδιοκτησιας της οικοδομης)σωστα? Σ αυτην την οικοδομη η διαχειριστρια τα βγαζει χειρογραφα κι ολοι εκτος απ το δωμα πληρωνουν το ιδιο ποσο..Θα ηθελα επισης να ξερω,πως καθοριζεται το ποσο που πρεπει να δινεται για αποθεματικο..Κι αυτο δεν πρεπει να γινεται βασει τμ2 η οχι?Επισης,το μαγαζι πρεπει να συμμετεχει στο αποθεματικο η μονο στην περιπτωση καποιας δαπανης που αφορα και το συγκεκριμενο χωρο?(π.χ. εξωτερικο βαψιμο οικοδομης).Το ρωταω αυτο,καθως σε προηγουμενη δαπανη σχετικα με τις καινουργιες αδειες των ανελκυστηρων ο διαχειριστης επαιρνε αποθεματικο και για το μαγαζι και πληρωθηκε εκεινη η δαπανη και απο αυτα τα λεφτα.. Σε περιπτωση που δε δεχονται οι περισσοτεροι να δωθουν τα κοινοχρηστα σε εταιρεια τι γινεται? Ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.