Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostaskaras

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

kostaskaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σιγουρα το βασικο ειναι η ασφαλεια της οικογενειας ακομα και αν το κοστος επισκευης ειναι υψηλο. Να σου πω το θεμα της ευρωμπαλετας βλεπω ειναι της μοδας βεβαια οχι για σκαλα εισοδου αλλα σε αλλες κατασκευες. Εγω απλα εθεσα το θεμα να ακουσω καποιες αποψεις απο ειδικους και βεβαια θα φωναξω μηχανικο να δει το προβλημα, αν και το χειμωνα που φωναξα καποιον η λυση ειναι "δεν υπαρχει προβλημα", εγω βεβαια αλλα και εσεις που ειδατε της φωτο μαλλον θα διαφωνησετε.....τελος παντων η λυση θα βρεθει....α και το τελευταιο, αν ακολουθουσα ξκαποια συμβουλη απο εσας και για καποιον λογω συνεχιζοταν το προβλημα δεν θα εριχνα την ευθυνη αλλου, η αποφαση ηταν δικη μου αρα και η ευθυνη δικη μου!!!
  2. Θα φωναξω τον εργολαβο, ο οποιος ειναι και ο μηχανικος (2 σε 1 που λεμε) και θα δουμε τι θα μου πει!!!!
  3. Θα εβαζα μεταξυ : ''αν κανει την αυτοψια του, μια ωραια πραγματογνωμοσυνη και ενα πινακα εξοδων αποκαταστασης και στο "και μετα θα πατε μαζι στον δικηγορο σου" και το: " τραβηγμα απο το αυτι"
  4. Οκ αλλα πως θα ενισχυθει η σκαλα? θα πρεπει να την γκρεμισω και να την φτιαξω παλι? Μηπως το κενο "σιδερωθει" στην βαση του και μπουν καθετες σιδεροβεργες σε καποια τσιμεντενια βαση και οριζοντιες τρυπωντας τον τοιχο και σημεια της σκαλας απο το κατω μερος και γεμιζοντας το κενο με μπετον? Δεν ειμαι μηχανικος και ουτε γνωσεις εχω αλλα δεν βλεπω αλλη λυση!!!
  5. Προκειται για κακο εργολαβο, τα ιδια προβληματα υπαρχουν και στα μπαλκονια, οχι ομως σε ολες τις μεζονετες και οχι στην ιδια κατασταση οπως η σκαλα. Το σπιτι ειναι κατασκευη ενος συγκροτηματος αποτελουμενη απο 4 ιδιες μεζονετες εκ των οποιων μονο οι 2 απ αυτες εχουν το προβλημα. Αγοραστηκαν απο τους ιδιοκτητες απο τα σχεδια και οσο μπορουσαμε ημασταν παρων σε ολη την διαρκεια της κατασκευης των σπιτιων. Η σκαλα ναι ειναι η ιδια η οποια "επεσε" κατα την κατασκευη. Η λυση ηταν να ριξουν μπετον (δεν ξερω ποσο) στην βαση της, αλλα μαλλον και αυτη η λυση οπως φαινεται στις φωτο δεν φανηκε να ειναι αρκετη να λυση το προβλημα.
  6. Θα χρειαστει να σκαψω το κενο και να βαλω ενισχυση (πλεγμα)?
  7. Καλημερα σας. Εδω και 3-4 χρονια αντιμετωπιζω ενα θεμα με την σκαλα (κλιμακα) της εισοδου της μεζονετας. Κατα την κατασκευη της κατοικιας μου πριν 9 χρονια η σκαλα ειχε πεσει με αποτελεσμα να εχει φυγει ολο το μπετον και να μεινουν τα σιδερα. Πολυ φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα συμβει το ιδιο. Οπως θα δειτε και στις εικονες που σας στελνω οι ρωγμες δεν ειναι επιφανειακες αλλα και απο τις δυο μεριες κυριως της κουπαστης, αλλα υπαρχουν και ραγισματα που εχουν υποστει τα μαρμαρα, που ολο και αυξανονται!!! Υπαρχει καποια λυση, χωρις να γκρεμισω την σκαλα, ετσι ωστε να μην πεσει παλι? Να διευκρινησω οτι το ανοιγμα κατω απο την σκαλα (εκει που ειναι το μπλε καλαθι) για οποιαδηποτε παρεμβαση ειναι αρκετα μικρο σε υψος και δεν ξεπερναει τους 40-50 ποντους. Οποιαδηποτε βοηθεια εστω και προσωρινη θα την εκτιμουσα. Σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.