Μετάβαση στο περιεχόμενο

jokerinio

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

jokerinio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. φαντάζομαι πως υπάρχουν και εδώ μηχανικοί με τα προαναφερθέντα προσόντα. Η ερώτηση απευθύνεται προφανώς σε γνώστες του αντικειμένου και όχι σε κάποιον προς παράθεση ιδιωτικών απόψεων
  2. Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν επιτρέπεται η τοποθέτηση οικίας προκατ κατασκευής τύπου μονομπλόκ στο νησί της Άνδρου σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων άρτιο και οικοδομήσιμο. Από τους κατασκευαστές προκάτ τους οποίους απευθύνθηκα εισέπραξα ποικίλες απόψεις με μία εξ αυτών (και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το αναφέρει) να λέει πως εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει ο κανονισμός που το απαγόρευε και πλέον επιτρέπεται. Μία πρόχειρη έρευνα σε φίλο μηχανικό κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία απαγόρευση ενω μια ιδία έρευνα στο ίντερνετ με μπέρδεψε για τα καλά. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό http://news247.gr/eidiseis/koinonia/telos-sthn-aythaireth-domhsh-sta-nhsia.1880905.html όπου στο τέλος του άρθρου αναφέρει χωρίς ΦΕΚ η νόμο η κάτι τέλος πάντων απλά μια απαγόρευση. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου λύσει την απαραίτητη αυτή απορία για το μέλλον μου και αν μπορεί και ξέρει ας μου παραθέσει το νόμο και το ΦΕΚ η τον κανονισμό δόμησης που εμπεριέχεται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.