Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤάσοςGr

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΤάσοςGr

  1. καλο μεσημέρι συνάδελφοι. Επειδη το είχα υποσχεθεί: απο το ΕΟΠΥΥ Αιγαλεω, κατέθεσα τα χαρτιά μου για τις λογοθεραπείες του μικρού 08/06. Τα λεφτά μπηκαν 25/06 (καλα το εγραψα..μετα από 17 μερες!!). Καλό νεο, ελπιζω να ισχύσει και στα επομενα. Υ.Γ: (πιθανον να ειναι αντικειμενο αλλου forum). Στο πρωτοκολο του ΕΟΠΥΥ, δεν έβρισκαν με το ΑΜΚΑ το μικρό μου γιο. Ο κύριος μου ειπε οτι οφειλεται στο γεγονος οτι το πληροφοριακο συστημα του ΤΣΜΕΔΕ δεν εχει ενημερωσει τον ΕΟΠΥΥ!! Ακομα!! " Σας το βαζω με το χερι αλλα να ξερετε οτι δεν θα επρεπε" μου ειπε σχεδον με αγενεια. Η απαντηση μου, νομιζω καθενας μας θα το ελεγε: " αγαπητε κυριε, την ανικανοτητα/αμελεια κλπ του ταμειου και την ελλειψη συννενοησης με εσας, γαιτι πρεπει να το πληρωσω εγω και το παιδι μου??" . Καλη ξεκουραση σε οσους δεν εχουν φυγει, καλη δυναμη σε εμας που ειμαστε ηδη πισω.
  2. Σε ευχαριστω πολυ συναδελφε και εσενα και ολους οσους απαντησαν. Λοιπον, πηγα στο ΕΟΠΥΥ (Αιγαλεω) την Δευτερα 08/06 και κατεθεσα τα δικαιολογητικα. Περιεργως, χρειαστηκα 20 λεπτα για την καταθεση των δικαολογητικων και...1 ωρα για να παρω αριθμο πρωτοκολλου! Οσους και αν ρωτησα, δεν ξερουν ουτε ποτε ουτε ποσα θα παρω. Οταν θα τα δω στον λογαριασμο (??) θα σας ενημερωσω. Να ειστε ολοι καλα.
  3. Αγαπητοι συναδελφοι, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειμαι νεος στο φορουμ και χρειαζομαι την βοηθεια σας (οποιος γνωριζει): ο μικρουλης μου (3 ετων) πρεπει να κανει καποιες συνεδριες λογοθεραπειας και εργοθεραπειας. Ψαχνω αλλα δεν βρισκω καπου ξεκαθαρα τι παιρνω πισω απο το ΕΟΠΥΥ. Τους καλεσα αλλα κανεις δεν μπορει να μου πει. Εχω ξεκινησει ολες τις διαδικασιες, χαρτι απο αναπτυξιολογο, εγκριση απο ελεγκτη κλπ και θελω να μαθω τι θα παρω πισω. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.