Μετάβαση στο περιεχόμενο

eleeng

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Κύπρος

eleeng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ στη θέση σου δέν θα έκανα κάν τον κόπο να γράψω αυτο το πραγμα στο φόρουμ γιατι απλα οσο χρονο θα μου επερνε να ανατρεξω σε λύση μέσω υπολογιστη θα γκρεμμιζα και θα ξανα εχτιζα τον τοιχο.
  2. Η 16 εκδοση κανονισμων ειναι ενα βιβλιο περιπου 360 σελιδες
  3. Για την Ελλάδα ισχυουν οι κανονισμοι του ΕΛΟΤ hd384. Στην Κυπρο ισχυει η 16 εκδοση κανονισμων του iee οπου ειναι Αγγλικα προτυπα. Σε πολλα σημεια ειναι ιδιοι μάυτους του ΕΛΟΤ. Στο νετ το ποιο πιθανο ειναι να μην το βρεις.( αν το βρεις ενδιαφερομαι)
  4. Δηλαδη μπορω να τροφοδοτισω ενα τριφασικο φορτιο απο αυτονομο συστημα? π.χ ενα κινητηρα?
  5. Ναι αλλα αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως ο inverter δημιουργει αυτην τη διαφορα φασης? Αναφερομαι σε τριφασικο αυτονομο συστημα και οχι σε διασυνδεδεμενο.
  6. Χρονια πολλα σε ολους. Εχω την εξης απορια: Πως οι μετατροπεις δημιουργουν τις 3 φασεις ωστε αυτες να εχουν μεταξυ τους διαφορα φασης και οταν δυο φασεις ερθουν σε επαφη να γινετε βραχυκυκλωμα οπως ακριβως σημβαινει και με τις 3 φασεις της Δ.Ε.Η.?
  7. Ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος και θα ηθελα να μαθω τι περιβαλλοντικοι οροι χρειαζονται για αυτη την εγκατασταση. Αν γνωριζει κανεις θα με βοηθουσε παρα πολυ. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.