Μετάβαση στο περιεχόμενο

poolparty

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

poolparty's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χα χα!!! να σου κανω μια ακομα ερωτηση? Στο σημειο που θελω να τη βαλω, δεν ειναι εκει που εξεχει το μπαλκονι, είναι ταράτσα. ακουμπαει δηλαδη στο κατω διαμερισμα και δεν προεξεχει το μπαλκονι...λες αυτο να βοηθαει ?
  2. αχ αχ τι βαζετε με το μυαλο σας δεν ξερω... ελπιζω απλα να μην βρεθω στον κατω οροφο!
  3. χαχαχαχα , ε δεν θα κατσουμε και ολο το καλοκαιρι μεσα στη πισινα !
  4. 2 ατομα απο 70 και 60 κιλα. Αν τη γεμισω με 500 L λογικα θα ειμαι καλα ?! που μπορω να βρω αυτα τα δεδομενα σχεδιασμου που αναφερεις? Σε ευχαριστω!
  5. ευχαιστω! ετσι δωτε μου λιγο θαρρος να μπορεσω να χαρω λιγο νερακι πανω μου μεσα στο μπετον!
  6. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! - τη στατικη μελετη απο που μπορω να τη βρω? Λες να τη βαλω αλλα να γεμισω μεχρι 400 να ειμαι σιγουρος?
  7. και οι δυο αποψεις με ενδιαφερουν, αν εχεις χρονο φυσικα. κυριως ομως με ενδιαφερει για το αν θα υπαρξει καποιο προβλημα
  8. χαχα οχι και pool party ενταξει. Απλα κάπου στα 650-700 L θελω να βαλω, και να ειμαστε 2 ατομα.
  9. Καλησπέρα σας Θέλω να τοποθετήσω μία πλαστική πισίνα στο μπαλκόνι μου στον 5ο όροφο. Οι διαστάσεις τις πισίνας είναι 1,68m x 0,46m . Μέγιστη χωρητικότητα είναι 1000L ενώ με γέμισμα περίπου στο 70-80 % κάπου στα 700 L . Το μπαλκόνι είναι αρκετά μεγάλο , περίπου 2,2 m x 10 m Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, όπως πχ εγω και η πισίνα να κάνουμε επίσκεψη στους απο κάτω? ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.