Μετάβαση στο περιεχόμενο

hara

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

hara's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα και πάλι..Τελικά θα χρειαστεί να κάνω και μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου.Με ενημέρωσαν οτι όταν θα έρθει η ΕΠΑ να κάνει τον έλεγχο θα πρέπει να πληρωθεί.Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσα θα είναι περίπου τα χρήματα?
  2. Απλά ήθελα να διασταυρώσω οτι η καινούργια μελέτη είναι απαραίτητη.Ευχαριστώ πάντως..
  3. συγνώμη αλλά δε το γνώριζα γιατί πρώτη φορα γράφω σε forum
  4. Ειμαι απλα ο ιδιοκτητης.το χαρτι αυτο το ζητησε υπαλληλος της πολεοδομιας απο τη μηχανικο μου για να μπει η υπογραφη και να μπορεσω να συνεχισω.το σπιτι ειναι στο μαρουσι. Αυτο μου κανει και εμενα εντυπωση. Αφου εχει γινει η μελετη για το φυσικο αεριο οταν εγινε η οικοδομη και το γραφει πανω η αδεια για ποιο λογο πρεπει να κανουν καινουργια μελετη.απλα για να δωσω αλλα 1300 ευρω στο Μηχανολογο Μηχανικο? Υπαρχει πιθανοτητα να εχει αλλαξει κατι? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  5. Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει καποιος να βοηθησει. Έκανα αιτηση αποπερατωσης σε ενα σπιτι μιας οικοδομης που εγινε το 1994 και μεσα σε ολα που μου ζητηθηκαν οταν φτασαμε στο τελευταιο σταδιο ζητησαν μελετη απο Μηχανολογο Μηχανικο για το φυσικο αεριο ενω ειχε γινει οταν ανεγερθηκε η οικοδομη. Ειναι δυνατον να με υποχρεωσουν να βαλω και της εγκαταστασεις ενω υπαρχει νομος που οριζει οτι υποχρεωνονται να βαλουν τις εγκαταστασεις οι οικοδομες που ανεγερθηκαν απο το 2004 και μετα. Υπαρχει πιθανοτητα εφοσον εχει γινει αυτη η μελετη να μη ξαναγινει? Το σπιτι ειναι σε τελευταιο σταδιο, εχει σοβατιστει αχουν μπει πλακακια και ειδη υγιεινης.. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.