Μετάβαση στο περιεχόμενο

billcha

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by billcha

  1. Μα όταν τα βάζω στις διπλανές θέσεις στον διακόπτη δεν είναι σαν να τα συνδέω απευθείας; Αυτό δεν εννοείς; Παρατήρηση. Μη κάνεις συνεχόμενες απαντήσεις αν δεν θες να κλειδώσει το θέμα σου. Didonis
  2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ο διακόπτης δεν έχει ουδέτερο όχι. Ουσιαστικά τον διακόπτη τον έχω για να βραχυκυκλωσω τα καλώδια προς και από τον ρυθμιστή. Παίρνω από την φάση και στέλνω στον ρυθμιστή ο οποίος επιστρέφει την διορθωμένη τάση στον ανεμιστήρα. Εκεί πάνω υπάρχει ουδέτερος τον οποίο συνδεσα στην κλεμα, ο οποίος επιστρέφει το ρεύμα.
  3. Γιατί να μην καταλάβει από τις φωτό; Από κοντά το ίδιο θα δει. Ξέρω είναι αλλιώς. Αλλά επιβεβαίωση ψάχνω όχι λύση στο πρόβλημα, λειτουργεί κανονικά ο ανεμιστήρας και ο σπινθήρισμος είναι ελάχιστος. Η σύνδεση που έχω κάνει συμφωνεί με το διάγραμμα του κατασκευαστή. Πέρα από το ότι δεν έχω γειωση στο ανεμιστήρα.
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γενικά έχω να πω ότι δουλεύω τον ανεμιστηρα μια χαρά 2 μέρες τώρα... Επίσης η συνδεσμολογία βγάζει μια χαρά νόημα σε μένα. Απλά ήθελα ένα τσεκ από τρίτους.(πέρα από τον πατέρα μου) Ίσως να πρέπει να καλέσω και ένα ειδικευομενο...έχετε δίκιο σε αυτό.
  5. Καλησπέρα σε όλους, Έκανα εγκατάσταση έναν ανεμιστήρα οροφής ο οποίος φαίνεται ότι δουλεύει καλά. Παρ' όλα αυτά ενεργοποιώντας τον ανεμιστήρα από το επιτοίχιο τηλεκτροντρολ έχω κάποιους σπινθήρες. Όχι μεγάλους, είναι σχεδόν όπως όταν βάζεις-βγάζεις μια πρίζα και παρατηρείς ένα ρεύμα διαφυγής...(το οποίο ποτέ δεν κατάλαβα αν είναι επικίνδυνο η όχι). Επισυνάπτω τις φωτογραφίες για να δείτε την σύνδεση να μου πείτε την γνώμη σας, όπως επίσης και το σχέδιο των κατασκευαστών. Γείωση δεν έβαλα στον ανεμιστήρα, από ότι διάβασα και αλλού είναι λιγο-πολύ προαιρετική. Ευχαριστώ όποιον το διάβασε!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.